x

Obezbijedio ju je

Duško Tošić u rodnom selu podigao vilu: Nekada živio u trošnoj kući, a sada majka uživa u bajci! (Foto)

Kuća Duška Tošića u selu Orlovat, nadomak Zrenjanina, iz trošne kuće, pretvorila se u porodičnu vilu, a za sve to zaslužan je posvećen rad supruga Jelene Karleuše.

Duško Tošić danas ima sve što poželi, luksuznu vilu na Dedinju, skupocjeni automobil, ljetuje u najboljim hotelima, pa ipak, prave vrijednosti kojima su ga još kao dječaka roditelji učili, nije zaboravio, već se potrudio da ih sa suprugom Jelenom prenese na Atinu i Niku.


Rođen u selu Orlovat, nadomak Zrenjanina, u porodici, koja je izuzev ljubavi imala malo toga, Duško Tošić odrastao je u teškim uslovima.

- Moj Duško je bio nekoliko godina u internatu da bi se školovao i igrao fudbal, tamo je imao redovne obroke, što je za dijete u razvoju veoma važno. Sad je veoma uspješan i mnogo smo ponosni na njega. Ostvario je svoj san. Živi u velikom gradu. Ja i moja supruga smo stari, živimo ovdje jer nam je lijepo.


- Priroda je oko nas, svjež i čist vazduh. Ništa nam ne fali, a voljeli bismo da nam unuke trče po dvorištu. Ne znate vi kako se Atina i Nika ovdje lijepo igraju - govorio je svojevremeno Duškov otac o odrastanju sina, koji je u internatu savladao sport od koga danas zarađuje milione.


Trošna kuća Duška Tošića, bila je dom ispunjen toplinom, ali su uslovi za život u njoj bili teški. Iz zahvalnosti Miloradu i Nikoleti, koji su ga podržali i pomogli mu da ostvari svoj san, Duško je kuću u kojoj je odrastao renovirao, i pretvorio u pravi porodični dom, ispunjen toplinom.

Ipak, zbog poslovnih obaveza koje on i Jelena imaju, danas u toj kući, većinu vremena sama provodi majka Duška Tošića, Nikoleta.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


zdravo prijatelju, moje ime je naomi samuel, liječnica sam i imam 45 godina. Molimo vas da pročitate moje istinito životno svjedočanstvo, imam pozitivnu namjeru da će ove informacije pomoći nekome tko čita ovaj članak, da u roku od dva dana obnovi razoreni brak i obnovi izgubljenu ljubavnu vezu. Nakon godina veze s ethanom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve što sam mogla da ga vratim da me voli, ali sve što sam učinila bilo je uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema njemu , upitala sam ga s Obećala sam sve što sam imala, ali on je odbio. Objasnila sam problem svojoj kolegici na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavnom čarobnjaku koji bi mi mogao pomoći da mu uzvratim ljubav, ali ja sam tip osobe koja nikada nije mislila da dio ljubavnih čarolija postoji ili djeluje, nisam imala Izbor nego da ga isprobam, poslala sam e-mail kanalu spellcaster i on mi je rekao da nema problema da će sve biti u redu prije tri dana, da će se moj bivši vratiti prije tri dana, bacio je ljubavnu čaroliju u zrak i iznenađujuće, drugi dan je bilo oko 3:00 ujutro. Bivši ljubavnik me nazvao na mobitel, bila sam toliko iznenađena da sam odgovorila na telefonski poziv i sve što je rekao je da mu je toliko žao zbog svega što se dogodilo da želi da mu se vratim jer me toliko voli. Bila sam tako sretna i tako smo počeli živjeti sretno zajedno. na ovaj način ga možete kontaktirati ako vam je potrebna bilo kakva pomoć možete ga kontaktirati sa ovom e-mail adresom:[email protected] ili ga kontaktirati na whatsapp / viber sa ovim brojem: (+66 81 302 8552) ... :) .. :) .. :) .. :) .. :). . :)