x

Duško, ubiću se ako me ostaviš! Djeca će ti ostati bez majke! Karleuša imala nervni slom, Tošiću prijeti samoubistvom!

Jelena Karleuša je doživjela nervni slom jer suprug Duško Tošić hoće da je ostavi zbog skandala koji je izazvala njena navodna afera sa fudbalerom Ognjenom Vranješom. Pjevačica prijeti svom mužu da će izvršiti samoubistvo ukoliko on odluči da se razvede od nje, piše Informer.

Kako saznaje Informer od dobro obaviještenog izvora bliskog porodici Tošić-Karleuša, Jelena danima plače, pije antidepresive i moli Duška da ostane uz nju u ovim teškim trenucima:

- Jelena preklinje Duška da je ne ostavi. Obećala mu je čak i da će karijeru staviti na drugo mjesto, da će se preseliti kod njega u Kinu ako on to bude želio. Međutim, on nema snage da joj oprosti. Mnogo ga je pogodilo to što je napisala Vranješu da njega voli, a da Duška gleda kao brata. Tošić je već zvao advokata, ali mu je onda Jelena rekla da će se ubiti. Napravila mu je pravu dramu - kaže sagovornik Informera.


On tvrdi da je Jelena histerisala pred kćerkicama Nikom i Atinom, da je plakala satima i ubjeđivala Duška da joj pređe preko skandala:

- Rekla mu je: "Nosićeš me na duši, ti si odgovoran za moj život. Ja ću se ubiti, presjeći ću vene. Moj život bez tebe nema smisla. Djeca će nam ostati bez majke. Misli na naše kćerke." Duška je ta njena reakcija mnogo pogodila. On je mnogo dobar momak, ne zna šta ga je snašlo. I on je plakao. Slomljen je zbog svega. Želi da se razvede, ali je voli, a i žao mu je djece - objašnjava naš izvor.


Prijatelj fudbalera i pjevačice dodaje da su djevojčice Tošiću najvažnije u životu:

- Njemu mnogo teško pada što je i ovako često odvojen od djece zbog sportskih obaveza. Hiljadu puta je rekao Jeleni da batali estradu i da se zajedno sa njim seli iz države u državu, kako bi im porodica bila na okupu. Ona nikada za to nije htjela ni da čuje. Duško misli da će Niki i Atini biti još teže ako on ostavi Jelenu, i zbog toga i dalje ostaje sa njom. Sada je i u velikom strahu da Jelena ne ostvari svoje prijetnje i digne ruku na sebe.


Tokom mučnog razgovora sa Duškom Jelena je pomenula i svoju majku Divnu, koja boluje od raka pluća:

- Pitala ga je kako mu nije žao da je ostavi sada kada ona sa Divnom prolazi kroz veoma težak period. Ona se liječi od raka pluća i veoma teško podnosi sve što se dešava u životu njene kćerke i zeta - prenosi naš sagovornik.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Informer)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.