x

Dvije godine Koraćeva u vezi sa Crnogorcem: Ana u paralelnoj vezi sa biznismenom i Davidom!

Ana Korać boravi u "Zadruzi 3" sa dečkom Davidom Dragojevićem, ali je istovremeno u paralelnoj vezi sa biznismenom iz Crne Gore.   Ona se dvoumila da li da prizna svom partneru, ali pošto je prelomila i objasnila Dragojeviću da ne može da živi tako lagodno bez njegove finansijske pomoći, i da će i on sam osjetiti luksuz zajedno sa njom, on je prihvatio.

- Ana i Crnogorac se viđaju već dvije godine, on je jako imućan i ispunjava sve njene hirove. U starletu se zaljubio čim je ugledao na rođendanu zajedničkog prijatelja, a kada je saznala šta sve biznismen od nepokretnosti posjeduje, vrlo brzo je pristala na ovu igru. Njoj imponuje kada pored sebe ima stabilnog muškarca pa može da uživa u luksuzu koji joj on omogućava. David nema tih mogućnosti, ali je zato nježan i pažljiv. Ipak, Ana nije mogla tek tako da se zbog njega odrekne svih pogodnosti, a vjerujte mi, njih ima mnogo. Naime, biznismen iz Crne Gore drži plažu između Budve i Pržna, a Ana je sa njim od prije dvije godine u vezi. Njih dvoje imaju dogovor da je ona jedan dan u nedjelji samo njegova. Tada je on obično odvede negdje van grada, Davidu kaže poslovne obaveze mora da završava. Ali, kada njemu obaveze dozvoljavaju, provedu i cijeli vikend zajedeno, a sa putovanja Ana se vrati sa punim kesama original garderobe i vrijednim nakitom - ispričala je prijateljica.


Poznato je da Koraćeva uživa da se sunča i vrijeme provodi na jahtama i skupocjenim plovilima. Starleta za dan može da potroši više od 10.000 eura, a tu sumu David ni u ludilu ne može da joj obezbijedi - rekla je Anina drugarica upućena u starletin život. David je samo marioneta, ali on to ne shvata pošto je zaljubljen. Po svaku cijenu je želio da ostane kraj nje, pa je i on iskoristio velikodušnost Crnogorca.


- Dragojević jeste bio Ani zanimljiv, ona je uostalom i ispunila svoje obećanje da će ući u "Zadrugu 2" i rasturiti mu vezu sa Aleksandrom Subotić. Svjesno je zavrtjela priču oko sebe, jer joj je novac najbitniji. Ona se jako lukavo izvukla iz priče o pros..tuciji koju je Mina Vrbaški i objelodanila i javno priznala, pa iako su jedno vrijeme živjele zajedno, napravila se da ne zna ništa o tome. Istina je da su i Mina i Ana itekako profitirale od bogatih muškaraca koji su ih čašćavali poklonima. Snimanje spotova i reklamnih kampanja za Crnogorca Koraćevu je dovelo do jedne od najtraženijih starleta - završava ona.


Međutim, Koraćevoj je trebalo malo prostora da se osami od dva muškaraca koje je imala oko sebe, a da pri tom i nešto sama zaradi, pa je pobjegla u treću sezonu "Zadruge". Ali, da bi tamo zablistala u punom sjaju, bile su neophodne još neke hirurške intervencije, a biznismen iz Crne Gore bio je rad da joj i tu želju ispuni. Platio je vađenje rebara i ponovnu operaciju nosa.

- Ana je željela da bude najljepša kada bude ušla ponovo da se takmiči, a Crnogorac nije imao ništa protiv da joj ispuni i te želje. U svijetu je jako popularna operacija vađenja rebara kako bi struk izgledao tanji, a ona je smatrala da joj je to neophodno kako bi postigla savršen izgled svog tijela. Iako je nos već operisala, vidjela je sitne nedostatke koje je takođe željela da ispravi, a cjelokupan izgled koji je platio sponzor, dopao se Davidu. Njih dvoje su zajedno sada u "Zadruzi 3", a iz znaka poštovanja prema bogatom biznismenu koji je čeka da izađe, ona nije previše prisna sa Dragojevićem u rijalitiju.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy