x

Dvojica Brazilaca se ozlijedila, Tite prekinuo trening

Brazilski veznjak Bruno Guimaraes i branič Alex Telles ozlijeđeni su na prvom treningu reprezentacije u Torinu, samo nekoliko dana prije početka Svjetskog prvenstva.

Guimaraes, član Newcastlea, kojemu je u srijedu bio 25. rođendan, napustio je teren nakon što mu je napadač Rodrygo stao na desnu nogu. U akciju se vratio deset minuta kasnije, ali je i dalje imao bolove.

Tellesa je ozlijedio Neymar i također mu je pružena liječnička pomoć. Brazilski izbornik Tite u jednom je trenutku prekinuo trening utakmicu i naredio igračima da paze na grubost.


Brazil je inače u kampu Juventusa, gdje će trenirati pet dana, prije odlaska u Katar u subotu. Branič Marquinhos, koji je u utorak propustio trening zbog lakše ozljede, već je u srijedu bio u akciji.


Brazilska reprezentacija odlučila je da neće igrati nijednu prijateljsku utakmicu prije početka Svjetskog prvenstva, te će u četvrtak i petak imati treninge. Brazil na startu Svjetskog prvenstva za suparnika ima reprezentaciju Srbije, a ta utakmica na rasporedu je 24. studenog od 20 sati.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.