x

Dvorac sa bazenom nasred njive: Kadrovi Sekine vile iz vazduha ostavljaju bez daha!

Pjevačica Seka Aleksić prije nekoliko godina sagradila je velelepnu vilu od 450 kvadrata u Staroj Pazovi, gdje živi sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem i sinovima Jakovom i Jovanom.

Sekin porodični dom daleko je od gradske gužve i buke, te se pjevačica baškari na ogromnom imanju koje se nalazi nasred livade. Oko Sekinog dvorišta nalazi se visoka ograda, te pjevačica može da uživa bez razmišljanja o znatiželjnim pogledima.


Pored velelepne vile, u pjevačicinm dvorištu nalazi se bazen, a kako je Seka poznata kao ljubitelj životinja i ima nekoliko kućnih ljubimaca, za svoje pse sagradila je kućicu. Na imanju ispred i iza kuće, sve obiluje zelenilom, a u jednom zadnjem dijelu dvorišta nalazi se bašta.


Pjevačica je i svoje naslednike obradovala, te po ulasku na imanje ima uređeno malo dječije igralište. Tu se nalaze ljuljaške, tobogan i trambolina. U zadnjem dijelu dvorišta nalazi se manja kuća, koja je zapravo Sekina i Veljkova privatna teretana.


Ona je navodno za gradnju kuće izvojila čak 500.000 eura, luksuzna nekretnina ima posebnu, prostranu prostoriju koja služi kao garderober, a pjevačicino kupatilo ima čak 40 kvadrata.

Pjevačicinu kuću je emisjia "Paparaco lov" snimila iz drona, a u tom trenutku Aleksićevaa se igrala sa starijim sinom i njih dvoje su skakali na trambolini. Pored toga što se zabavila, on je na trambolini imala i manji trening.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.