x

Džejeva kćerka izgubila bebu koju je čekala sa Adilom: Tragedija u porodici pjevača!

Džej Ramadanovski otkrio je šta se nedavno desilo njegovoj kćerki Ani koja je u braku sa Adilom Maksutovićem. Ana je nedavno u prvom tromjesečju trudnoće izgubila bebu, a dok je pričao o tome pjevač se jedva suzdržao da ne zaplače.

- Pa nažalost, nije baš to uspjelo, ali biće. Dešava se... Žao mi je bilo... To je bio neki 3-4 mjesec, rana trudnoća... Ajmo da pređemo na vedrije teme - rekao je pjevač.

Nakon ove tužne vijesti, pjevač je odlučio da progovori o temi koju voli, o ženama:

- Ženu samo jednu, Nadu. Imao sam malo ljubavi, a riba sam imao koliko hoćeš! Ne sad riba, da se ne osjete dame uvrijeđene, taman posla. Ribe su djevojke sa kojima sam izlazio i, naravno, uvijek sam bio džentlmen i ispoštovao ih maksimalno. Ne kažem da sam sa svakom djevojkom bio u krevetu, ali sam izlazio na večere. Koja je htjela - htjela je, sa kojom ja nisam htio, izlazio sam na večeru, ali nisam htio da spavam sa njom. Nisam ja lak muškarac - izjavio je Ramadanovski.



Džej je 2017. godine operisao srce, ali se poroka nije odrekao.


- Malo sam smanjio, znaš kakvi su doktori, ne smiješ da šikneš ni jednu, pljuga ne smije, a ja hoću da poludim! Ne može to tek tako da se izbaci, ko ti kaže da jeste svaka mu čast. Mada, ja mislim da laže. Ja sutra treba na sto da idem, vidi mi se čvoruga ovdje (pokazuje na grudi) ja zapalio pljugu u bolnici - izjavio je Džej.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.