x

UŽIVA U ITALIJI

Džejla zablisatala u hrabrom outfitu, fanovi pišu: To može proći u Milanu, u Bosni bi bilo kič!

Pjevačica Džejla Ramović posljednjih dana aktivnija je na društvenim mrežama više nego inače, a njenim fanovima ta promjena se jako svidjela.

Džejla je otkrila da je trenutno u Milanu, a njenim pratiteljima se posebno svidjela hrabra modna kombinacija u kojoj je zablistala mlada pjevačica.

Naime, Džejla je iskombinirala zeleni džemper, ružičastu suknju i ciple na visoku petu u istoj boji. Sve je začinila modernom, svijetlo-plavom torbicom.


"Modna ikona", "Top", "Najljepša si", "Koja gracioznost", "Predivna si", hvalili su je fanovi ispod objave koja je pokupila oko 70 hiljada lajkova.

"U Milanu ova plava tašnica izgleda stvarno top , a u Bosni bi bila kič", našalio se jedan od pratitelja.

Džejla je pozirala i ispred milanske katedrale, a za tu fotografiju odabrala je jednostavnu kombinaciju bijele košulje i bež hlača visokog struka.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


pozdrav svim mojim prijateljima vani, svatko tko danas čita ovo svjedočanstvo trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je sve počelo kao šala za neke ljude, a drugi su rekli da je nemoguće. Moje ime je Shira elijah i sretno sam oženjen, dvoje djece i ljupkom ženom. Mojoj obitelji se dogodilo nešto strašno, ostao sam bez posla, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogao brinuti o sebi i potrebama. Moja obitelj. Ona i moja djeca u tom trenutku. Uspio sam devet godina, nijedna žena me neće podržati da se brinem o djeci. Pokušavam poslati testove svojoj supruzi, ali ona me blokira u komunikaciji s njom. Pokušavam razgovarati s njenom prijateljicom i obitelji, ali ipak znam da mi netko može pomoći i prijavio sam se tada na toliko prijatelja, ali oni me i dalje neće zvati, sve dok ne dolazi vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti. Kad sam sreo svog starog prijatelja objasnio sam sve svoje poteškoće i on mi je pričao o sjajnoj osobi koja mu pomaže da nađe dobar posao u kompaniji Coca Cola i rekao mi je da piše, ali ja sam osoba koja nikada ne vjeruje u pravopis, ali ja odlučio probati i dr. Alaba me uputio i pokazao mi što da radim. U sedam dana ručka čarolija. Slijedite sve upute i dobro učinite ono što je tražio od mene. Dr Alaba je siguran da će sve proći kako treba i da će me supruga ponovno vidjeti nakon prekrasnog posla dr. Alabe. Nazvala me supruga na nepoznati broj i ispričala mi se i rekla mi da joj jako nedostajem i da se naša djeca i moja žena vraćaju kući. Danas vodim tvrtku Paragon u SAD-u. Preporučam vam da ako imate bilo kakvih problema pošaljete e-mail na ovaj {[email protected]} ili mu WhatsApp putem njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. ALABA. i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmite stvari zdravo za gotovo i to će vam oduzeti. Želim vam najbolje .......