x

OTKRILA SVE O NJOJ

Džejova kćerka rasplakala voditeljku: Spomenula ženu koja je 20 godina živjela sa pjevačem!

Kćerka pokojnog Džeja Ramadanovskog Marija Ramadanovski u emotivnoj ispovijesti progovorila je o ocu, svojoj karijeri i Andrijani koja je živjela sa legendarnim pjevačem.

"Tata je bio ponosan. Radila sam serije, volontirala sam u pozorištu, ali volim i da pjevam. Tata nije htio ni da čuje za to, a posljednje 3 godine mi je dao podršku. Poslije tatine smrti sam snimila pjesmu posvećenu njemu. Ja se nadam da me tata gleda sa neba i da je ponosan što sam ovakva kakva jesam. Geni su čudo. Svi me pitaju šta očekujem, tata je druga priča, ja sam zadovoljna da budem i trećinu kao što je on bio", rekla je Marija, a voditeljka je brisala suze kada je čula njenu pjesmu.


Marija je pričala i o Andrijani sa kojom je Džej proveo posljednjih 20 godina:

"Ona je moja desna ruka, pomaže mi u svemu, ona je dio porodice, bez nje ništa. Pored mame i sestre ona mi daje punu podršku", rekla je Marija ukratko.

Kakav je život bio sa Džejom?


"Više se osvrćem na lijepe trenutke, on je bio veseo čovjek i nasmijan, pravi džentlmen, boem. Čast mi je što sam njegova kćerka, trudim se da budem što bolja, najviše zbog njega, nije zaslužio ništa manje od toga. Moj tata je svima činio, to se ne priča. Svi koji su trebali da budu uz nas kad se razbolio - bili su. Ne bih nikoga da izdvajam, što se tiče estrade ja nisam neko ko se javno eksponirao, masu njih ne poznajem lično, ne očekujem pomoć ili poziv. To su tatini prijatelji", rekla je Marija u emisiji "Grand magazin".

.

.

.

.

.

.

Izvor: Espreso

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.