x

ČEKAJU SE REZULTATI TESTA

Džeko trenira odvojeno od tima: Interu slijedi derbi s Fiorentinom

Sumnja se da povreda nije ozbiljnije prirode i zbog toga su optimistični u stručnom štabu Intera

Fudbaleri Intera se spremaju za utakmicu 28. kola Serije A protiv Fiorentine, a navijače posebno interesuje situacija s Edinom Džekom.

Trenira odvojeno od tima


Kapiten reprezentacije BiH je nakon neigranja protiv Islanda, na terenu protiv Slovačke proveo skoro 30 minuta. Razlog je bila povreda leđa koja ne bi trebala prouzrokovati ozbiljnije probleme, ali navijači su nestrpljivi.

Džeko se priključio treninzima Intera, ali radi odvojeno od ostatka tima.Kako prenosi Sky Sport, Džeko još trenira samostalno, ali u klubu nema panike jer se čini da nije veći problem koji bi našeg fudbalera odvojio od terena na duži period.


Rezultati pregleda se očekuju danas

Napadač je odradio i dodatne ljekarske preglede, a rezultati se očekuju u toku dana, kada će biti jasnije da li Džeko može zaigrati u narednom kolu protiv Fiorentine.

Ova utakmica je od izuzetne važnosti, pošto su upisali tri poraza u posljednje četiri utakmice te tako ugrozili plasman u Ligu prvaka naredne sezone.

Ono što može obradovati navijače Intera je povratak u formu Romelua Lukakua. On je u utakmici kvalifikacija protiv Švedske upisao het-trik, dok je protiv Njemačke postigao jedan gol.


Izvor: avaz.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.