x

PORUKA ZA OBOŽAVATELJE

Dženan Lončarević se oglasio nakon saobraćajne nesreće!

Usljed vijesti o saobraćajnoj nesreći koju je jučer doživio Dženan Lončarević u Crnoj Gori, pjevač se oglasio u videu te poručio da je živ i zdrav, kao i da već sutra nastupa u Tesliću.

"Dragi moji, svi vi koji brinete, koji ste zvali i svi vi koji biste nešto da saznate - evo da i ja javim da sam živ i zdrav, da je sve u redu", poručio je Dženan.

"Mogu vam poručiti da se već sutra družimo na koncertu u Tesliću i jedna poruka za sve one koji su zvali: Nadam se da ćete se interesovati i kada bude nešto fino objavljeno, a tiče se mog imena ili nekog mog kolege pa da objavite neku finu vijest, da obradujete ovaj narod da se malo raduje i smije", dodao je Dženan na snimku.


Poslao je pozdrav svim onima koji ga prate te poručio: "Vidimo se na nekom od koncerata u vašem gradu da se radujemo životu i muzici".

Podsjetimo, crnogorski mediji prenijeli su da je pjevač doživio saobraćajnu nesreću na autoputu Podgorica-Mateševo. Na sreću, prošao je bez povreda, a u automobilu je bio sam.


Uzevši u obzir njegovu videoporuku čini se da se pjevač odmah vraća radnim obavezama, a nakon nastupa u Tesliću uslijedit će i dva koncerta 8. i 9. marta u Zenici. Također, 13. maja Lončarević je zakazo koncert u sarajevskoj Skenderiji.

.

.

.

.

.

Izvor: Klix

KOMENTARI
2

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


žao mi je što ovo stavljam na internet, ali nemam izbora. Nikada nisam vjerovao u ljubavne čarolije ili čarolije dok nisam upoznao tog mađioničara kada sam ove godine posjetio svog prijatelja u Izraelu na poslovnom summitu. Upoznao sam čovjeka po imenu dr. Apata bio je stvarno moćan, i mogao je pomoći s čarolijama koje bi vratile izgubljene, ljubavnike i magični novac, magiju ili magiju za dobar posao ili sreću. Sada sam sretan. Svjedočim jer me čovjek za kojeg sam se željela udati ostavio 5 tjedana prije vjenčanja i život mi se okrenuo naglavačke jer je naša veza trajala 3 godine. Stvarno sam ga voljela, ali njegova majka je bila protiv nas i nije imala dobro plaćen posao. Kada sam sreo tog čarobnjaka, rekao sam mu što se dogodilo i objasnio mu situaciju. U početku sam bio neodlučan i sumnjičav, ali sam samo pokušao. I za dva dana, kad sam se vratila u Njemačku, nazvao me prijatelj (sada muž) i došao do mene i ja sam se ispričala da je sve dogovoreno s njegovom majkom i obitelji i dobila novi razgovor za posao da se udamo. Nisam vjerovala jer je dr. Apata samo pitala moje ime i ime mog prijatelja i sve što sam htjela. Pa, sada smo sretno u braku i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretno oženjeni i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: sada smo sretno oženjeni i očekujemo našu malu bebu, a moj muž također ima novi posao i život nam je postao puno bolji. Njegov e-mail je: [email protected] Možete ga kontaktirati i putem WhatsAppa/vibera na ovaj broj: (+66 81 302 8552)
Moj bivši muž i ja prekinuli smo prije godinu i dva mjeseca i bila sam u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile isključene. Pokušala sam doći do njega na društvenim mrežama, ali on me uklonio s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i rekli su mi da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Plakala sam i plakala svaki dan jer sam ga jako voljela. Sve dok nisam rodila i beba nije napunila godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla, a nemam novaca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala svojoj sestri i ispričala joj svoj problem i rekla da zna za snažnu čaroliju koju je bakao dr. Apata koji joj je pomogao kada nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-maila i on je rekao da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekao da će mi pomoći da razbijem urok kako bi mi se moj muž vratio zauvijek i da će biti moj. Za mene je bilo veliko iznenađenje da se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čaroliju. Molim se da poživi dugo i da više obavlja svoj divan posao. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On vam može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: [email protected] ili putem njegovog vibera / whatsappa: (+66 81 302 8552)