x

KAKVA KREACIJA

Dženifer Lopez u top-izdanju: Ubojita haljina djelo je supruge Harisa Džinovića! Kako vam se sviđa?

Lopez redovno privlači pažnju zavodljivim izdanjima, od izazovnog stila odijevanja kojim ističe poznate obline ne odustaje


Dženifer Lopez (Jennifer) ima novi film. ''The Mother'' nije prošao neopaženo, a oni koji su ga pogledali nisu mogli ne opaziti opako izazovnu haljinu u kojoj se glumica pojavljuje. Njen izgled još zanimljivijim čini činjenica da dizajn kreacije potpisuje modni brend ''Hamel'', piše Tportal.

Vatrena idanja

Lopez redovno privlači pažnju zavodljivim izdanjima, od izazovnog stila odijevanja kojim ističe poznate obline ne odustaje. Na crvenom tepihu, ali i u filmovima pojavljuje se u vatrenim izdanjima, no na snimanju svog najnovijeg filma ''The Mother'' obukla je možda jednu od najzavodljivijih kreacija.

Naime, Dženifer je nedavno privukla pažnju kada se sa suprugom Benom Aflekom (Affleck) pojavila na premijeri filma ''The Mother'', u kojem 53-godišnja Lopez igra glavnu ulogu majke koja odlazi na Aljasku po otuđenu kćerku. Tom prilikom par je prošetao crvenim tepihom i otvoreno razmjenjivao nježnosti, a Lopez je pažnju privukla i dojmljivom kombinacijom koja je naglasila njenu zavidnu figuru.

Ali, gledaocima filma pripremila je pravo iznenađenje – u jednoj sceni filma gdje pleše Dženifer se pojavljuje u haljini u kojoj baš nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Uska, pripijena uz tijelo kreacije beskompromisno ističe njenu figuru, a poseban detalj je nabrani kroj na stražnjem dijelu koji Dženiferine slavne obline prikazuje u punom sjaju.

Brend Hamel

Osim Dženifering bombastičnog izgleda haljina je zanimljiva zbog još jednog detalja. Haljinu viđenu na JLo potpisuje modni brend ''Hamel'' dizajnerice Meline Heris (Harris) – supruge pjevača Harisa Džinovića. JLo je već u nekoliko navrata na svečanim događanjima i crvenim tepisima nosila Melinine kreacije, od plavozelene haljine s prorezima, uskih midi kreacija u boji breskve pa do bijele haljine s prorezima.

Ovog puta je zablistala u kreaciji koja nosi naziv ''Chantal'', u puder boji, otvorenih leđa, s vezanjem oko vrata, dubokog proreza i opako nabrane tkanine na stražnjem dijelu.

Ali, kreacije Meline Heris pronašle su fanove i među brojnim drugim slavnim dama iz Holivuda. Tako su ''Hamel'' haljine ponosno nosile Britni Spirs (Britney Spears), Paris Hilton, Pamela Anderson i Kejt Bekinsejl (Kate Beckinsale). A nisu im odoljele ni Olivija Kulpo (Olivia Culpo) i Eva Mendez (Mendes).

Inače, proboj na svjetsku modnu scenu supruga poznatog pjevača narodne muzike počela je predstavljanjem kolekcija na Sedmici mode u Majamiju, a jedna od prvih slavnih klijentica ove dizajnerice s beogradskom adresom bila je holivudska diva Šeron Stoun (Sharon Stone).


Izvor: avaz.ba



KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.