x

ima se, može se

Džinovići uživaju u luksuzu u novoj vili na Senjaku: Za đakuzi iskeširali čak 7.000 €, komšije ludjele zbog buke od radova!

Pjevač Haris Džinović za sve pare uživa u velelepnoj vili od 930 kvadratnih metara, koja je koštala više od dva miliona eura, a koju je gradio pune četiri godina na Senjaku.

Haris, po svemu sudeći, najviše voli da se brčka u džakuziju na prostranoj terasi, koji, prema Kurirovim saznanjima, košta čak 7.000 eura. Iako imaju ogroman bazen, izgleda da pjevač voli da mu topla voda brboće oko tijela, pa je zato ovaj skup komad poručen iz inostranstva i na njega se čekalo oko dva mjeseca.


Foto: Kurir

Kurirova ekipa posjetila je njegov kraj u elitnom dijelu Beograda, gdje moćni ljudi grade vile. Džinović i njegova supruga su nedavno priredili i proslavu povodom useljenja. Kako smo vidjeli i neposredno saznali, na vili nedostaje još nekoliko detalja na kojima se još radi, kao što je ograda, koja će u potpunosti sakriti privatnost unutrašnjosti doma porodice Džinović.


Tog dana najprije smo primijetili Harisovu suprugu, modnu dizajnerku Melinu, u opuštenom izdanju, koja je svojim luksuznim džipom došla do samog ulaza u vilu. Nju je ispred sačekala kućna pomoćnica, s kojom je zajedno iz gepeka iznijela nekoliko teških kesa i haljina svog modnog brenda i na brzinu odnijela u kuću, piše Kurir.


Poslije nekih sat vremena pojavio se i Haris u sportskom izdanju i sa nezaobilaznim kačketom na glavi. On je došao u mnogo skromnijem automobilu od svoje lijepe supruge. S njim je u društvu bila i jedna žena, koja mu je pomogla oko stvari, da bi nakon nekoliko minuta čudnog stajanja kod automobila i gledanja u pod Džinović krenuo ka ulazu u kuću, iz koje više nije izlazio tokom tog dana.


Jedan od prvih pjevačevih komšija, koji je bio raspoložen za razgovor, otkrio  je detalje o porodici Džinović.

- Mnogo su nas nervirali ti radovi na njegovoj kući, stalno je nešto rušio i mijenjao, nikad nije bio zadovoljan. Od majstora i buke smo poludjeli, ovdje je veoma miran kraj. Stalno je obilazio radove, mijenjao nacrte, te su se i već izgrađeni zidovi rušili. Sad je već sve u redu, ostalo je još nekoliko sitnica, kao što vidite i sami. Inače su fini ljudi. Viđam ih svakodnevno, ali nikad zajedno. Kao da vode potpuno odvojene živote - otkrio  je komšija Džinovića.

.


Izvor/Foto: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.