x

iznijela detalje

Džipom sam uletjela preduboko, hvala lavovima koji su me spasili: Evo gdje je JK pošla usred poplave, ništa nije moglo da je zaustavi!

Pjevačica Jelena Karleuša u Beogradu se zatekla u nevremenu kada je krenula automobilom do tetke.

Naime, Karleušin automobil našao se zaglavljen u bujici vode, a sada je objasnila šta se tačno desilo.

- Sinoć, dok sam pokušavala da dođem do tetke Danijele koja je u njenim kolima bila zaglavljena u pravom jezeru na Bežaniji (sa njom u kolima je bila moja kćerka Nika) džipom sam uletjela preduboko, ne razmišljajući, uprkos upozorenjima policije.


- Ostala sam i sama zaglavljena u vodi koja je sve više nadirala. Srećom, ima divnih građana koji su mi iako i sami u nevolji sa kolima, muški i džentlmenski pomogli. Hvala im, hvala spasiocima i policiji, kao lavovi su radili svoj posao spasavajući građane pa i mene - pisala je Karleuša, pa dodala:


- Uspjeli su i da mi spasu auto koji je u ponoć odvezen u servis! Tu sam zatekla neke ljude koji su čistili autosalon od poplave, pa sam ja mislila da oni tu rade kao čistači. Ispostavilo se da je čistio direktor, pa se evo i njemu zahvaljujem za svo maltretiranje oko auta (nikad ne potcjenjuj onog ko čisti). Možemo mi kao narod da budemo ovakvi i onakvi, ali kad je "stani pani" ovaj narod pokaže koliko je veliki i dobar narod! Moja kćerka, tetka i ja smo bukvalno spasene uz pomoć LJUDI i ja im se još jednom ovom prilikom zahvaljujem! Pozdrav i za čovjeka koji je ronio kako bi spasio svoj auto koji je bio potopljen do krova, nadam se da se smirio. Policajci su rizikovali glavu zbog njega. J..o auto, bitna je glava".

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.