x

o odnosu pjevačica malo ko zna

E više nećeš, dosta je, sad je kraj: Marija bijesna kao ris zbog Jelene Tomašević momentalno napustila salu! Svi detalji o kojima se nije znalo!

Pjevačica Marija Šerifović je gostovala u emisiji "Šok Tok" i tom prilikom otkrila mnoge detalje o sebi, svom djetinjstvu i karijeri.

Marija se dotakla i osnovne i srednje škole, koju je pohađala u Kragujevcu, sa Jelenom Tomašević, a reklo bi se da je upravo ona zaslužna što se Marija više angažovala oko svog pjevačkog usavršavanja.

- Treći, četvrti razred, negdje prepoznaješ sklonosti ka muzici i dolazimo do jednog takmičenja u osnovnoj školi "Rajko Domanović", kada nastupaš sa Vitni Hjuston, koju si tada voljela da slušaš. Kako je to izgledalo - pitao je voditelj Mariju.


- Nisam imala pojma da pjevam, katastrofa. Ne sjećam se, ali Jelena i ja imamo našu historiju, od tog festivala, pa preko sljedećeg, pa preko 3K Dur-a. Ja Jelenu obožavam, mi smo u našoj školi bile jin-jang, doslovno. Majke mi, ja možda nosim i traume, jer je ona i na prvom i na drugom i na trećem, ako ih je bilo tri ili dva festivala, ona pobjeđivala. Jelena je pobijedila i na 3K Duru te godine kad sam bila ja, vjerovatno je to bila neka trauma i onda sam rekla "e nećeš ga, dosta je, sad je kraj", ali da, bila sam jako ljuta - odgovorila je Šerifovićka.


- Verica je rekla da si demonstrativno napustila salu gdje se održavalo.

- I uradila bih isto, zato što su u žiriju tada stvarno bili narodnjaci koji nemaju pojma ni ko pjeva tu pjesmu, a kamoli nešto drugo - rekla je Marija, a potom dobila i jedno iznenađenje.

Upravo je Jelena Tomašević snimila poruku i otkrila šta misli o svojoj koleginici:


- Mara je uvijek bila kraljica i kad je bila mala. Ona je uvijek bila drugačija, svoja i vanserijski talentovana. Uvijek kad pomislim na nas kad smo bili djeca, uvijek mi je taj njen božanski dar kao prva njena karakteristika, koju je zadržala, hvala bogu i do dana današnjeg. Mnogo sam ponosna na nju što ona taj svoj dar koristi na pravi mogući način i što je dosljedna sebi i svom karakteru i svojoj muzici. Mi smo išle takođe u Prvu Kragujevačku gimnaziju zajedno, sretale smo se po hodnicima, dolazile jedna drugoj na svirke po Kragujevcu, gdje smo imale koncerte još tada. Tako da mogu slobodno da kažem da sam ponosna na nju, kako vodi svoju karijeru i što je uzor svim mladim pjevačima današnjice. Tako da Maro, samo naprijed, uz tebe sam i puno te ljubim i volim - rekla je Jelena.

.

.

.

.

.

Izvor: Srbijadanas

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.