x

Edis Fetić imao aferu sa ovom poznatom folkerkom? Nećete vjerovati ko je u pitanju, Dragana mu se sada sveti zbog nje?!

Zorica Marković otkrila je da je Edis Fetić bio u "šemi" sa pjevačicom Katarinom Živković. Pjevačica je rekla kako Edu zna iz kafane, kao i da je njegova porodica patrijarhalna.

- Počeo da vršlja po beogradskim splavovima. Oni su mene zvali na rođendan kad je bio Jocin, nisam imala potrebu, jer to nije bilo prijateljstvo, a i nisam mogla da idem jer su mi kod kuće bili majstori. Otkad je izašla iz Zadruge, oni su zajedno. On je vječito pravio sr*nja! Razvlačio je godinu i po dana. Ja mrzim takve mjehure. Ista priča kao Kija i Sloba - kazala je Zorica i dodala:


- Još je Sloba imao šansu da kaže da se zaljubio, da preda papire za razvod. Da li je to problem? Jeste, ako nemaš m*da! Ovdje, imao je godinu i po dana da se razvede, ako je to ljubav, zbog koje si došao ovdje, a imaš troje djece. Ona je urbana žena, lijepa brate, u p**ku materinu! Gledam ovaj ćuti, oni su tog mentaliteta, ja sam gledala i scene sa Tomovićem, to ne možeš da zamisliš, koja je to strast, drpanje, šta su u izolaciji radili i on mrtav hladan kaže da je to okej, a on ušao zbog nje. Ona se njemu sveti za Katarinu Živković.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.