x

Edisu krenule suze kad je stigao u Novi Pazar: Svi se pitaju da li je sreo ženu Zilhu, a evo šta se desilo!

Edo Fetić uputio se u rodni Novi Pazar, gdje je bio pozvan u Centar za socijalni rad budući da ima troje djece sa suprugom Zilhom Karišik, koja je protiv njega poslije javne prevare pokrenula brakorazvodnu parnicu.

Edo je stigao u Novi Pazar, a nije izdržao da ne zaplače kada je kročio u svoj grad, pretpostavlja se zbog bojazni kako će poslije svega proteći njegov susret sa Zilhom do kojeg, ipak, nije došlo.

Fetićeva još uvijek zakonita supruga Zilha istim povodom u Centru za socijalni rad uredno je bila prije tri dana, kada je dala svoj iskaz i samim tim izbjegla današnji susret s njim. Dok je njen suprug boravio u prostorijama Centra, Zilha je viđena sa sestrom u jednoj prodavnici u gradu.


Na kraju je ipak je bilo potrebno da Zilha danas u Centar za socijalni rad dovede i njihovo troje djece kako bi se i oni izjasnili o tome kraj kog roditelja po okončanju njihovog braka žele da ostanu, te da se, nakon što se u obzir uzmu i njihovi iskazi, utvrdi model po kom će ih viđati onaj roditelj koji bude ostao bez starateljstva.

Sastanak u Centru uskoro će biti gotov, a ostaje da saznamo kako je protekao susret kontroverznog zadrugara i njegove supruge koju je javno prevario s Draganom Mitar, zbog čega je rešila da na njihov brak definitivno stavi tačku i s njim prekine svaki kontakt.

.

.

.

.

.

.

.


Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.