Edita Aradinović - Hilton: Doček Nove godine!

31.12.2019 21:00

Doček Nove godine jedan je od najlepših događaja tokom godine. Novogodišnja groznica obuzima grad, a iščekivanje najluđe noći je gotovo opipljivo.

To su događaji koji se pamte celog života, a ukoliko želite da vam doček nove 2020. godine ostane zauvek u najlepšem sećanju, imamo pravo mesto za vas - hotel Hilton.

Prestižni lanac hotela napokon je stigao u našu prestonicu, a već nam sprema divna iznenađenja za novogodišnju noć. Njegova svečana sala je trenutno najekskluzivniji prostor u gradu, a odiše glamurom i luksuzom. Upravo takva će biti i novogodišnja proslava u hotelu Hilton - elegantna, vesela i nezaboravna.

Očekuje vas raznovrsna ponuda najboljih internacionalnih i nacionalnih specijaliteta, kao i širok izbor stranih i domaćih pića. Ovaj hotel je poznat po besprekornoj usluzi, tako da će vam iskusno osoblje biti na raspolaganju čitave večeri i potruditi se da provedete doček iz snova.

Za sve goste hotela Hilton u novogodišnjoj noći biće obezbeđen i parking.

Muzički program samo je šlag na tortu, jer će u novogodišnjoj večeri sjajna pevačica Edita Aradinović biti zadužena za pravljenje dobre atmosfere.

To će joj lako poći za rukom pošto je poznato da se svi fenomenalno provedu na njenim nastupima.

Ukoliko želite doček koji ćete prepričavati svojim unucima, onda je proslava u hotelu Hilton pravi izbor.

Muzika

Gosti beogradskog hotela Hilton imaće veliku čast da tokom novogodišnje večeri uživaju uz hitove Edite Aradinović

Cena

Od 140€ do 160€


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.