x

Editu varao dečko, ona pozvala njegovu ljubavnicu: Evo kako se predstavila...

Pjevačicu Editu Aradinović varao je dečko za kojeg je mislila da je čovjek njenog života te je uzela stvar u svoje ruke i pozvala njegovu ljubavnicu...

Pjevačica Edita Aradinović godinama je bila u ljubavnoj vezi sa istim dečkom od koga je doživjela veliko razočarenje jer ga je uhvatila u prevari. Ona je otkrila i kako se ponijela kada je saznala sa kojom djevojkom ju je dečko varao.

Iako ga je svuda hvalila kako je baš on čovjek njenog života i kako je najbolji na svijetu, ispostavilo se da je sve bila samo iluzija.


- Nismo uspjeli. Bila sam mlada. Izgleda da mu se nisam dovoljno dopadala. Mnogo me je varao. Vjeroatno da ja nisam bila dovoljno dobra. Nećemo da ga krivimo sada. Ja sam bila ubijeđena da je to ljubav za sva vremena jer smo odrasli zajedno. Sad smo prijatelji. Oprošteno mu je. Sigurna sam da me je varao, pričala sam sa ženama. Ja sam se sa njima lijepo ispričala. Nisu one krive. Rekle su mi da mi žele da nađem nekog boljeg od njega. Ja nikada nisam prevarila svog momka - kaže iskreno Edita.


- Moja intuicija prednjači nad mojom pameti. Prvu djevojku koju sam zvala predstavila sam se, rekla sam da u slobodno vrijeme radim kao FBI. Rekla sam imam loš osjećaj, i da moja veza neće dugo trajati, te da mi pomogne da je okončam - rekla je ona iskreno.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.