x

E.E. KOJI SE UBIO POSTAVLJAO SRCEPARAJUĆE OBJAVE NA FACEBOOKU: Prije 15 dana napisao da će radije umrijeti kao čovjek, ali ono što je objavio samo par sati prije tragedije tjera na suze!

Tridesetpetogodišnji E.E. koji je sinoć nestao i kojeg su rodbina i prijatelji danas tražili, nađen je, kako nam govore njegovi prijatelji, na Stojčevcu – mrtav. Kako nezvanično saznajemo, on je danas sebi pucao u glavu, a njegovi najbliži ne slute razlog samoubistva.

E.E. je već par dana na društvenoj mreži Facebook ostavljao poruke koje su mogle slutiti na tragediju. Sinoć, samo par sati prije nego što je podigao ruku na sebe uz kratko "Laku noć..." postavio je pjesmu Dine Merlina 'Laku noć moja mala barbiko'. 

Prvog maja je objavio pjesmu Ace Lukasa ' Da podnesem bol', u čijim stihovima se spominje. "Da podnesem bol i na nogama izdržim, sve bih ponovo samo da tebe zadržim..."

Dan ranije, 30. aprila objavio je sliku na kojoj piše: "Svi smo mi nekome ništa", a Edmir je kao opis dodao: "Nažalost."

29. aprila, E.E. je postavio dvije objave na Facebook. Jedna je numera Tropico Banda 'Samo idi', a druga Lukasova pjesma 'A kada odem...' 

Jedna od prvih  objava koja je mogla slutiti na tragediju postavljena je prije 15-ak dana. E.E. je tada uz pjesmu 'Only God Can Judge Me' istakao dio: "Radije bih umro kao čovjek, nego živio kao kukavica. Samo mi Bog može suditi."

Nije poznat razlog navodnog samoubistva E.E., a inače izbacivača u klubu 'Bacchus'.Također, na Facebook je prije par dana postavljao video klip nastao u vožnji, a u pozadini se čuju pjesme Saše Kovačevića 'Bez tebe me nema' i Magla Benda 'Samo se noćas pojavi'. 






Ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.