x

Ekipu dovedem, razvaljujem... Bosanac i Crnogorac objavili brutalnu rep pjesmu koju izvode na bosanskom i njemačkom jeziku, a spot su snimali u čak sedam država!

Bosanski reper Pireli, porijeklom iz Tuzle i sa 20-godišnjom adresom stanovanja u Beču lagano zauzima vrh rep scene, ne samo kod nas u BiH, već i u Austriji i Njemačkoj, a dovoljno je spomenuti kako sarađuje sa nekim ko je tvorac hitova Raf Camore i Bonez MC-ija. Pireli je ovoga puta predstavio duetsku pjesmu "Napad", koju je radio u saradnji sa  Švabom Ortakom, koji je porijeklom iz Crne Gore. Ovo je prava rep pjesma sa pravim svjetskim zvukom koji je izrazito zarazan, a talentovani dvojac je izvodi na našem i njemačkom jeziku. Brutalan ritam vas tjera na pokrete i budi pozitivnu energiju u vama. 


Singl "Napad" će se naći na Švabinom albumu "Eva & Adam" koji izlazi 29. marta. Interesantno je kako je ekipa za potrebe projekta obišla čak sedam država i snimala u njima, a to su: Austrija, Mađarska, Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Slovenija. 


Beat za numeru je uradio  njemački Platin i Zlatni producent Beataura, ranije spomenuti tvorac hitova Rafa Camore i Bonez MC-ija. Pjesma je izašla kod Sony Music Entertainment Austria GmbH, najvećeg izdavača u svijetu. Za video je bio zadužen Roman Icha, najbolji austrijski video producent. 


Numera donosi sasvim novi zvuk repu, ali ne izlazi iz kolosijeka, te je ekipa ostala vjerna svom stilu, a Pireli svojim novim radom dokazuje kako lagano zauzima sami vrh rep scene u Njemačkoj i Austriji. 

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.