x

Ekskluzivna ispovijest! Hanka Paldum: Sa drugim porođajem doživjela sam kliničku smrt!

Hanka Paldum posjetila je Beograd krajem prošle godine samo kako bi gostovala u emisijama Nenada Škundrića.

- Nenad Škundrić je divan čovjek, voditelj i novinar, a sada već i moj prijatelj. Kada sam imala koncert u Zagrebu, on je jedini ispratio kompletnu tu muzičku priču, javno mi pružio podršku i ja to nikada neće moći da zaboravim. Ovo je bio samo način da mu se zahvalim na velikoj podršci, kao i svim zaposlenima u marketinškoj i medijskoj kući "TopMedia". Svakako da je na dolazak negdje uticao i moj dugogodišnji prijatelj Mirkec koji je toliko hvalio Nenada da jednostavno nisam imala izbora, nego se uputiti za Beograd i upoznati ga. Mirkec je bio u pravu, i kada sam upoznala Nenada potvrdile su se sve one lijepi reči koje sam imala prilike čuti o njemu, izjavila je Hanka.

Ni Škundrić nije štedio riječi kada je Hanka u pitanju.

- Sjećam se da su ljudi kojima sam rekao da Hanka dolazi u Beograd kako bi samo gostovala u mojoj emisiji bili u nekoj nevjerici. Ili su mislili da sam lud i da lupetam gluposti. Ili su se jednostavno pravili da ne čuju. Kada su konačno vidjeli fotografije sa snimanja sve im je bilo jasno. Moram da kažem da sam od slušalaca dobio na desetine poruka podrške, kolege se nisu oglašavale tim putem, što je za mene i moju karijeru nekako normalno. Ja ne pravim ekskluzivu sa pjevaljkama i nekakvim rijaliti ljudima, već želim da ono što radim ima jednu težinu u svakom smislu. Sasvim dovoljno poštujem sebe da bih dozvolio da se na takav jeftin način kompromitujem. I sebe lično, ali isto tako i moju karijeru koja traje skoro jednu deceniju. Hanka je divna žena, surovi profesionalac i bilo mi je zadovoljstvo upoznati ti je. Danas smo i prijatelji i sigurno da postoji mogućnost da ću se rado pridružiti ekipi koja bude organizovala njen koncert u Beogradu, a siguran sam da će se on održati u ovoj godini. Sam intervju je naišao na pozitivne reakcije jer u njemu ne možete vidjeti da ja njoj podilazim. Postavljao sam sve ono što me zanima, konkretno i direktno, ali sa velikom dozom poštovanja prema njenom liku i djelu, a to treba raščlaniti, izjavio je Škundrić.

Hanka je prvo uživo gostovala u emisiji "Sve po spisku sa Škundrićem", da bi nakon toga snimili i video intervju za Škundrićevu youtube emisiju "TopVibe Official". Potpuno iskreno su pričali o svemu. O svim lijepim i manje lijepim stvarima koje čine jedan profesionalni i privatni život. U jednom momentu Škundrić je upitao kraljicu sevdaha, kako je mnogi nazivaju, da li je istina da je doživjela kliničku smrt nakon drugog porođaja.

- Imala sam velike probleme sa obje trudnoće. Ali sam sa drugim porođajem doživjela kliničku smrt, ali eto, ostala sam živa, čini mi se da sam sada još življa, nasmijala se popularna pevačica, ali ipak sa setom u glasu prisjećajući se ni malo lijepog perioda u svom životu.

Hanka Paldum i Nenad Škundrić dotakli su se i novinskim naslovnih strana na kojima se ona pominjala u negativnom kontekstu. O čemu su sve pričali, u kojim momentima je Hanka bila na ivici suza, a gdje se iskreno smijala od srca kako samo ona zna i umije, ekskluzivno pogledajte u nastavku teksta.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.