x

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE: Pretučena Nataša Bekvalac sa modricama i podlivima uslikana sa bebom!

Pet dana nakon što ju je suprug Luka Lazukić brutalno pretukao Nataša Bekvalac potresena je i istraumirana. Na njenom licu i tijelu i dalje su vidljivi modrice i otoci, a ispod lijevog oka posjekotina.

U to se uvjerila ekipa Kurira, koja je juče uspjela da fotografiše pjevačicu kad je sa jednoipomjesečnom bebom Katjom u naručju izašla na terasu svog stana na Dedinju. Otkako je postala žrtva porodičnog nasilja, Nataša je napuštala stan samo da bi otišla kod ljekara, u policiju i kod notara. Ona i dalje živi u strahu i toliko joj je teško da ne želi da se pojavljuje pred svijetom.


(Foto: Kurir/Zorana Jevtić)

Iako se loše osjeća fizički, ali i psihički zbog svega što je doživjela, Nataša se ne odvaja od bebe. Ona joj je maksimalno posvećena, ali ima pomoć dadilje, koja je bila svjedok svega što se odigralo u subotu ujutru između Nataše i njenog muža.


(Foto: Kurir/Zorana Jevtić)

Bekvalčeva i dalje ne želi da komunicira s medijima. Ona je okružena sestrama i prijateljima, koji joj pružaju podršku u najtežem životnom trenutku. Jednom od njih je rekla da i dalje ne može da vjeruje da je doživjela ovakvu fizičku torturu.


(Foto: Kurir/Zorana Jevtić)

- Nataša mi je rekla da ovakve brutalne batine ne bi nikome nikad poželjela. Sada joj je najvažnije da sačuva zdrav razum zbog kćerki i želi u potpunosti njima da se posveti. Znam da ona nikad ne bi ovo oprostila Luki, zato je više puta ponovila da svaka žena treba da prijavi nasilje. Žrtva ne smije da ćuti. Stalno ponavlja da moli boga da čuva njene kćerke i nju - rekla je za Kurir pjevačicina drugarica, dodavši da Bekvalčeva ni u snu nije mogla da pretpostavi da će proći ovakav pakao s Lazukićem.

- Ona je u Luku bila zaljubljena do ušiju, jako ga je voljela i zbog toga se i udala za njega poslije nekoliko mjeseci zabavljanja. Nije htjela nikoga da sluša, bila je zaslijepljena od ljubavi - završila je naša sagovornica.


Izvor/Foto: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.