x

Ekskluzivni detalji Veljkove i Bogdanine svadbe: Ražnatović dolazi po mladu u rols-rojsu i gađa jabuku!

Svadba Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić zakazana je za 24. novembar, a mladoženja će mladu iz Titela dovesti u luksuznom rols-rojsu pravo u Hram Svetog Save, gdje će ih vjenčati vladika Stefan Šarić! Glamurozna proslava održaće se u hotelu "Hajat" za 500 gostiju, a nevjesta će na sebi nositi Cecinu vjenčanicu, koju je pjevačica nosila 1995. prilikom vjenčanja sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.  

Folk diva maksimalno se trudi da njen sin i njena buduća snajka budu zadovoljeni na pravi način. Ceca je odlučila da mladenački auto bude luksuzni rols-rojs.

- Ceca čini sve kako bi Bogdana i Veljko imali svadbu iz snova. Pjevačica je shvatila da njen nasljednik ne može ići u bilo kakvom vozilu po nevjestu, pa je odlučila da iznajmi rols-rojs, koji će biti mladenački auto - otkriva dobro obaviješten izvor za Srpski telegraf i dodaje da će Ražnatović po Rodićevu otići u Titel, a tamo će biti ispoštovani svi tradicionalni svadbeni rituali.


Veljko će rols-rojsem po mladu otići u Titel, gdje će obaviti tradicionalnu "kupovinu" nevjeste. Poznato je da porodica Ražnatović drži do srpskih običaja, pa će neizostavno biti mladoženjino gađanje jabuke, a nema sumnje da će Veljko za mladu platiti papreno, poput pokojnog oca Željka u doba kada je "kupovao" njegovu majku Svetlanu.

Naš sagovornik ističe da će se po dolasku iz Titela obaviti crkveno vjenčanje u Hramu Svetog Save, a službu će voditi duhovnik Svetlane Ražnatović vladika Stefan Šarić, a za tu priliku napisao je i posebnu besjedu.


- Bogdana i Veljko, po planu, pravo iz Titela kreću put Hrama Svetog Save, gdje će se održati crkveno vjenčanje. Ceca je molila svog duhovnika Stefana Šarića da vodi ceremoniju sklapanja braka i on je iz prve pristao. Vladika Šarić je i duhovnik Svetlanine djece, pa je bilo očekivano da će biti uključen u Veljkov ulazak u novu fazu života. Pjevačicin duhovnik je za mladence pripremio i posebnu besjedu, koju će pročitati nakon što se Bogdana i Veljko pred bogom obavežu na vječnu ljubav - govori izvor.

Nakon što budući bračni par obavi građanske i duhovne formalnosti, predstoji zabava za 500 zvanica, koja će se odigrati u hotelu "Hajat", otkriva izvor blizak porodici pjevačice.


- Bogdanini roditelji dugo su pregovarali sa Cecom oko broja zvanica i lokacije gdje će svadbena zabava biti upriličena. Nakon dugog razmišljanja, odluka je pala na "Hajat", a broj gostiju je zaokružen na 500. Budući prijatelji razrađuju sve do detalja, ali svaki dogovor sklapaju sporazumno - ističe sagovornik za nas.

Svetlana Ražnatović nakon vjenčanja sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, davne 1995. godine, sačuvala je svoju vjenčanicu, a čim joj je buduća snajka Bogdana Rodić iznijela želju da za specijalni dan obuče baš ovu haljinu, pjevačica je oduševljeno pristala.

- Ceca je sve ove godine nakon vjenčanja sa Željkom, još od 1995. godine, čuvala svoju vjenčanicu, a kada ju je Bogdana pitala da baš ovaj komad odjeće obuče za svoje vjenčanje, pjevačica je oduševljeno pristala. Bogdana je u drugom stanju, a njeno tijelo, očekivano, prolazi kroz promjene, pa će vjenčanica u kojoj se Ceca zavjetovala Željku na vječnu ljubav morati da bude korigovana u skladu sa građom buduće mlade - ističe dobro obaviješteni izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.