x

Ekskluzivni snimak koji dokazuje da je djevojka Baneta Čolaka lažov: Poslušajte kako Ermina preklinje Lunu da prenese Gagiju pozdrave i da mu kaže kako ga puno voli!

Ermina Pašović, nedavno je ušla u srbijanski rijaliti Zadruga kao djevoja Baneta Čolaka, a čim je stigla otkrila je da je bliska prijateljica Gagija Đoganija za kojeg je istakla da će ga štiti od svih koji ga budu napadali.

Kako je vrijeme odmicalo ispostavilo se da je Ermina iznijela niz laži, a nakon što je pred svima otkrila da je Gagi zaljubljen u nju, da se Luna potpuno promijenila, te da mu je ona zbog toga organizovala rođenda. Pjevačica i vlasnica hit pjesme Deveti krug, odlučila je da reaguje i da iznese cijelu istinu o Ermini koja je čas uz njenog oca, a čas protiv njega:

“Pošto me gospođica Ermina ili Mina, kako se već predstavlja, konstantno upliće u priče, vezano sa mojim tatom, moram da se oglasim. Djevojka je bila moj fan i željela je žarko da uđe u ‘Zadrugu’. To je uspjela preko mog tate. Poslala je za rođendan tri košulje i farmerke, osamdeset odsto rođendana nije nikako ona organizovala. (Gagijeva) sestra i ja smo organizovale cijeli rođendan. To što imam dečka ne znači da nisam u stanju da organizujem rođendan svom ocu, bolesnice. Ušla je kao podrška mog tate, a sad ga tamo kanali. Imam poruke gdje mi je rekla da ga voli i da će ući zbog njega”, poručila je Luna putem društvene mreže Instagram.


Nakon ovog obraćanja javnosti, redakciji Senzacije i Ekskluzive došao je audio snimak u putem kojeg Anabelina i Gagijeva kćerka potpuno raskrinkava Čolakovu djevojku. Naime, u snimku Ermina uzbuđeno govori o Gagiju i Lunu moli da mu kaže da ga puno voli i da ga pozdravi od nje u pozivu koji je Luna imala.

U videu iznad poslušajte snimak koji nam je dostavljen.

Izgleda da je i Ermina shvatila da Luna više ne šuti, pa se pokušava iz ove priče lagano povuci. No tu nije kraj problemima Gagija Đoganija. Naime, tokom današnjeg dana Vladimir Tomović mu je opet prijetio, pa se Gagi obratio MUP-u i Luni poslao poruku, rekavši znaš šta treba da radiš. Nadamo se da će nadležni organi reagovati na ove prijetnje i da će za Luninog oca krenuti neki ljepši dani u tzv. Bijeloj kući.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

(Senzacija.ba)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.