x

Ekskluzivni snimci u Paparazzo lovu: Kija i Sloba ponovo nerazdvojni, pomirenje na pomolu?

Jedna od najgledanijih emisija na TV Pink, “Paparazzo Lov” i ove srijede od 22 časa donosi nove priče iz života poznatih.

Iako su se nakon završetka prve sezone “Zadruge” Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović zvanično razveli, čini se da među bivšim supružnicima ipak nije sve završeno. Mada negiraju navode da su se ponovo zbližili, novi snimci koje je napravila ekipa emisije “Paparazzo lov” govore suprotno.

Naime, na snimcima koje ćete vidjeti u ovonedjeljnoj emisiji, jasno je da su Kija i Sloba ponovo nerazdvojni i da mnogo vremena provode zajedno.


Da li su zvijezde prve sezone “Zadruge” na korak do pomirenja, saznaćete ove srijede u emisiji “Paparazzo lov”.

Vijest da se pjevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen poslije deset godina braka razvode, šokirala je javnost. Osim zajedničkog saopštenja da su odlučili da se sporazumno razvedu, Ana i Nikola su rekli da se o ovoj temi više neće oglašavati.


U ovonedeljnom izdanju emisije “Paparazzo lov” vidjećete najnovije Anine snimke nakon što je potpisala papire za sporazumni razvod od Nikole.

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta su još jedan estradni par koji stavio je tačku na brak, a ove srijede vidjećete nove pjevačicine snimke. Kako i koliko je Ana smršala nakon rastanka od Raste, saznaćete u “Paparazzo lovu”.


Poslije dužeg vremena, ekipa “Paparazzo lova” pratila je Zorana Marjanovića, a ovog puta saznaćete zbog čega često posjećuje jednu zlataru.

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije “Paparazzo lov” u sredu 16. januara od 22 časa na TV Pink!

.

.

.

.

.

.

.

.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.