x

EKSKLUZIVNO: Dokaz da je Medo Sakić bio na dženazi oca Sinana! (FOTO)

Danas se od strane srpskih medija pojavila informacija kako Medo Sakić, sin preminulog pjevača Sinana Sakića, nije došao na posljednji ispraćaj oca s kojim nije u dobrim odnosima posljednjih godina. Na ovu vijest su najranije reagovali estradni menadžeri i muzičari, koji su sarađivali sa obojicom. 

Nije poznato odakle se pojavila informacija da Sinanov sin iz prvog braka nije došao na dženazu ocu Sinanu, kao ni zašto se njegovo ime nije pronašlo na smrtovnici. Kako kažu poznati menadžeri, Medu Sakića "šikaniraju" na ovaj način već dugo vremena, ali ovoga puta je sve otišlo korak dalje. Estradni menadžer Sabit Dervišević je prvi reagovao na laž da se Medo nije pojavio u Loznici. 

Ove tvrdnje najbolje potkrepljuju fotografije sa dženaze. Medo Sakić je došao kako bi na vječni počinak ispratio oca Sinana. 

Na post menadžera Sabita Derviševića nadovezali su se i drugi bliski saradnici Sinana Sakića, koji su ostali zatečeni zbog nepravde koja se nanosi Medi. Da li se radi o neupućenosti medija ili namjernoj medijskoj hajki na sina folk legende iz prvog braka, a koji se također bavi muzikom, ostaje nepoznato. Svakako, fotografije govore više do riječi. 


KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Svaka cast za ovu istinu,jeli mi je Mede stvarno zao,on je u pjesmi odpjevao svu svoju tugu i bol za ocem