x

Eksplicitni snimak Dare Bubamare hit među zatvorenicima: Robijaši sijeku vene i onanišu na pjevačicu svaki dan!

Dara Bubamara je po svemu sudeći, san svakog muškarca, a naročito onih koji su lišeni slobode. Naime, pjevačicin eksplicitni snimak, postao je hit među zatvorenicima.

- Prošle nedjelje sam bio u posjeti kod brata, koji treba da izađe iz zatvora za nekoliko mjeseci. Uglavnom imamo razne teme, ali me je ovaj put šokirao, jer ga je isključivo zanimalo da li je Dara još uvijek na muzičkoj sceni. Rekao sam mu da jeste i da nikada nije bila popularnija. Mislio sam da se šali, ali sam ubrzo shvatio da je ozbiljan. On mi je ponavljao da su zatvorenici potpuno odlijepili za njom.


- Priznao mi je da je gledao njen p.rno snimak i da po cijeli dan misli na nju. Bio sam u šoku kada je počeo da mi opisuje šta sve pjevačica radi, da se gola prevrće po krevetu, uzdiše i da taj video gledaju i komentarišu svi zatvorenici. Bio sam u posjeti pola sata, a on mi je sve vrijeme pričao samo o njoj. Govorio je kako je izazovna i s*ksi i kako svi oni maštaju o njoj - rekao je izvor.


Da podsjetimo, Dara Bubamara je kako je i sama rekla, greškom postavila taj snimak na instagram i brzo ga obrisala kada je shvatila šta je uradila, ali je već bilo prekasno. Ona je sve nasmijala, kada je prokomentarisala da je stisla pogrešno dugme.


(Espreso.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.