x

transrodna pjevačica

Elektra Elite se udala u Mostaru! (Foto)

Transrodna pjevačica Elektra Elite jučer se udala u Mostaru za biznismena i sportistu Nenada Vujanovića, a objavljene su i ekskluzivne fotografije sa vjenčanja.

Pjevačica je prije tri dana iz Ciriha doputovala u Sarajevo, gdje je odsela sa prijateljima, a u subotu u popodnevnim satima sve je bilo dogovoreno i organizovano u Mostaru.

Ovom činu prisustvovalo je oko 200 zvanica, koji su bili uz Elektru uz njen najvažniji trenutak i životni preokret, javlja Kurir.


Foto: Igor Živković 

"Elektru je krajem avgusta ovdje godine zaprosio biznismen, koji se u nju zalijepio na prvi pogled. Upoznali su se u maju tokom njenog boravka u Bosni i Hercegovini i od tada su nastavili kontakt, a ubrzo započeli vezu - priča izvor i nastavlja:


"On ju je nekoliko puta posjetio u Cirihu, gdje inače živi i radi, pa su zahvaljujući njegovim dolascima održavali ljubavni odnos", otkriva izvor i dodaje da Nenadu ne smeta Elektrin posao, naprotiv podržava je u svemu.


"Prije nego što ju je upoznao, bio je fasciniran njenim likom i djelom. Znao je da se bavi pros..tucijom i šoubiznisom. Nijednog trenutka je nije odvukao od toga, niti joj predlagao da promijeni zanimanje. Naprotov, zavolio je takvu kakva jeste, zato je i riješio da je oženi", kaže izvor.

Podsjetimo, Elektra iza sebe ima brak sa ženom i dvoje djece. Nakon razvoda i odluke da postane žena, pjevačica je dobila apsolutnu podršku svoje porodice, a bivša supruga joj je najbolja prijateljica.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.