x

Elma Sinanović tvrdi kako ju je direktor Granda uništio: Saša Popović je prevarant, lopov i lažov! Ukrao mi je 30.000 maraka za CD!

Folk pjevačica Elma Sinanović, koja se prije nekoliko godina potpuno povukla iz javnosti, odlučila je da ispriča zbog čega se više ne bavi pjevanjem. Srpski telegraf došao je u posjed njenog ugovora sa "Grand produkcijom", sa direktorom Sašom Popovićem na čelu, i otkrio sumnjive radnje čelnika muzičke kuće, zbog čega je Sinanovićeva priznala da ju je Popović prevario.

Naime, Elma je 2000. godine potpisala ugovor za "Grand". U njemu doslovno stoji da će joj novac od prodatog albuma "Ruka pravde" biti isplaćen na ruke. U ugovoru je takođe određeno da će pjevačica dobiti šest odsto od prodaje CD i video-kaseta, međutim, ona tvrdi da novac nikada nije vidjela.


- U ugovoru za album "Ruka pravde" smo se dogovorili da izda i da mi plati šest odsto od prodaje. To mi nikada nije platio, navodno ništa nije prodao. Tužila sam ga za prevaru za ugovor o kome mi sad pričamo. On je mene na prevaru nazvao jer je htio da zataška tužbu, pa sam ja onda imala razgovor sa mojim mužem, sa njim i sa njegovim advokatom. Rekao mi je: "Nemoj više da juriš to na sudu, napravićemo dil, uradiću ti novi CD, platiću sve troškove". On je mene slagao, ja sam povukla tužbu. Toliko sam naivna - objasnila je Elma kako je, po njenim navodima, nasamarena i potom ispričala kako joj Popović duguje 30.000 maraka.


- On je tražio mom mužu 30.000 maraka za prvi CD jer je to kao rizik izdanje i počeo priču: "Mi ne znamo kako će to da prođe, mi ćemo vama da uzmemo 30.000 maraka, pa ako se to proda, dobićete nazad, ako ne, da se zaštitimo". Dali smo mu u kešu te pare na ruke, nikakav račun nije dao, sve je išlo na riječ - tvrdi pjevačica i nastavlja:


- Ljudi znaju da sam jako kulturna i pristojna osoba. Pitaju me što me nije bilo na sceni. Pa nije, ja sam se povukla, ja sam od Saše Popovića ukinuta zbog te tužbe koju sam ja podnijela. Nije me bilo nigdje. Plašim se da će nešto da mi se desi, to je takav prevarant. Nikada mi nije rekao: "Sad nisam u mogućnosti da ti platim, ali ću da te reklamiram". Svaki put kad odem kod njega, on meni kaže: "Ti si se ugojila, nemaš hit" - rekla je Elma i prokomentarisala Popovićeve navode da je prodaja njenog albuma bila slaba.


- Što se tiče njegovih navoda da sam prodala 87 CD, reći ću vam samo da moja šira porodica broji više od 87 ljudi. Želim javno da kažem svima da je on prevarant jer me je slagao, pokrao, upropastio, posle toga se nigdje nisam pojavila. Zakažem kod Sime u Švajcarskoj nastup i on me samo pozove i kaže: "Ti ne možeš da nastupaš kod mene". Ja pitam zbog čega, a on mi kaže: "Saša je tako rekao" - ispričala je vidno uznemirena Elma za Srpski telegraf.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.