x

hitan apel

Elvisu Terziću Terzi iz Sarajeva potrebna pomoć: Ljekari mu se bore za život!

Elvis Terzić Terza iz Sarajeva trenutno se nalazi u Istanbulu u Turskoj gdje mu se, kako je objavilo Udruženje Pomozi.ba, ljekari bore za život.

- Terzu je bolest otrgla iz zagrljaja kćerkice Ajlin i u ovim momentima bori se za svoj život. Vas molimo da podijelite ove informacije kako bi se što više ljudi uključilo u pomoć. Za Terzu smo odvojili broj 17006, kojim donirate 2 KM, a broj je jedinstven za sve operatere u BiH.

Elvisa smo prije dvije noći prebacili u Tursku specijalnim sanitetskim avionom, a u tom momentu nije se znalo hoće li uopšte preživjeti i let.

U trenutku ukrcavanja na avion, piše nam Elvisova supruga Mirela. Piše i tjera nam suze na oči riječima: "Dao mi je znak očima da me čuje, suza mu je krenula iz oka i pomjerio je ruku u mojoj ruci".


Elvis je prije zaraze virusom COVID 19 bio zdrav mladi čovjek, sportista. Njegovi zdravstveni problemi počinju nakon prebolovanog virusa i od tada do danas nije poznato sa čime se njegovo tijelo bori.

Za početak njegovog liječenja potrebno je 33.000 eura, plus 8.500 eura za prevoz specijalnim sanitetskim avionom. Troškovi daljnjeg liječenja nisu poznati, osim što mogu biti enormno veliki, te se može raditi i o stotinama hiljada eura - objavljeno je na stranici Pomozi.ba.

Svi koji žele pomoći Elvisu Terziću mogu to učiniti prateći informacije na OVOM LINKU.


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.