x

narušen odnos

Emina i Mustafa se ponovo otpratili s Instagrama: Nikada joj neće preći preko jedne stvari!

Prošlo je više od dvije godine otkako su se pjevačica Emina Jahović (38) i turska muzička zvijezda Mustafa Sandal (50) sporazumno razveli, nakon deset godina plodonosnog braka u kojem su dobili sinove Jamana (12) i Javuza (8).

Od tada do danas odnos bivših supružnika meandrirao je na temperaturnoj skali, pa kao što je često znao da zahladni dešavalo se i da tokom minulog perioda bude i bolji nego što je bio tokom braka.

Nekada idealan i mnogima uzoran ljubavni par danas se mnogima javlja kao prva asocijacija za turbulentan odnos, a ono što ovih dana možemo da vam prenesemo govori upravo tome u prilog.


Nažalost, odnos između Emine i Mustafe ponovo je u minus fazi, a čak ni dva dječaka, jedina spona koja ih još uvijek održava u kontaktu, ne mogu dovoljno da pomognu u sprečavanju neskrivenog animoziteta između njih dvoje.

Naime, dvoje pjevača više se ne prati na popularnoj društvenoj mreži “instagram”, na istom onom mjestu s kog su donedavno tako sretno dijelili zajedničke porodične trenutke sa sinovima i svijetu slali poruku da ništa ne može da poremeti njihovu slogu čak ni nakon razvoda.


Ispostavlja se da mnoge stvari to svakako mogu iako za sada nije sasvim poznato šta je bio najnoviji okidač za posljednje zahlađenje njihovog odnosa. Kada se malo dublje upustite u ovu temu, lako se dolazi do zaključka da je ovaj par tokom posljednje dvije godine zapravo duže bio “na ratnoj nozi” nego što su jedno za drugo imali osmijeh.


Prema onome što saznajemo, razmirice traju još otkako je Emina otpočela romansu s biznismenom Sadetinom Saranom. Njen bivši suprug, navodno, od samog početka nije odobravao tu vezu smatrajući da Sadetin, zbog velike ljubomore i posesivnosti, nije odgovarajući partner za majku njegove djece. Izrazito turbulentan odnos koji je Emina imala sa Saranom samo je potvrdio Sandalove sumnje.

Poslije razvoda od Emine Mustafa je ostao u veoma dobrim odnosima s njenom majkom Senijom, koja nikada nije sasvim prežalila što se njena kćerka razvela od turske zvijezde. 

.

.

.

.

.

Izvor: Story.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.