x

dama

Emina Jahović izdominirala u maloj crnoj haljini: Mrežaste čarape, a oko vrata debela zlatna kajla!

Emina Jahović je održala svoj prvi veliki nastup od početka pandemije, a za ovako važnu priliku pripremila je poseban stajling. Emina Jahović spada u najbolje odjevene žene naše scene, a poznata je po tome što uspješno kombinuje urbane elemente, najnovije trendove i klasiku.

Tako je bilo i sinoć, kada je pjevačica održala nastup u jednom beogradskom klubu, pa je pored glasa i atmosfere mnogo pažnje privukla njena odjevna kombinacija.


Foto: ATA Images

Emina se pojavila u crnoj mini-haljini sa jednim rukavom, napravljenoj od svjetlucavog materijala. Na ramenu se nalazi vrlo efektna mašna, dok je gornji dio zapravo uzak korset koji naglašava vitku figuru, a pjevačica je riješila da ovaj zanimljiv komad ponese s mrežastim čarapama.


Foto: ATA Images

Budući da je haljina crna, Emina je odlučila da ovaj klasični momenat u svom stilu dopuni upečatljivim detaljima, pa se tako opredijelila za raznobojne reljefaste salonke s visokim štiklama i efektan nakit: zlatne alke i masivnu ogrlicu.


Foto: ATA Images

Budući da je riječ o stilu za noćni provod u ljetnjim mjesecima, pjevačica je kosu podigla u nizak i ravan rep, a make-up je suptilan i tek naglašava najljepše na njenom licu.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir/Foto: ATA Images

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.