x

prije i poslije

Emina Jahović prije 18 godina i prije operacija: Sumnja se da je nos korigovala čak 5 puta! (Foto)

Poredili su je sa Penelopom Kruz, a kako mnogi kažu, u posljednjih 18 godina se mnogo promijenila.

Kada se Emina Jahović 2002. godine pojavila sa numerom "Tačka" skrenula je pažnju na sebe, a tada je imala svega dvadeset godina i krenula je u osvajanje muzičke scene.

Često su je poredili sa Penelope Kruz, što je njoj i te kako laskalo. Osim o njenoj karijeri, u javnosti se često priča o tome šta je sve Emina promijenila na svom licu.


Eminino lijepo lice kvario je dugačak nos koji je pjevačica korigovala uz pomoć estetskog hirurga. U javnosti se nije libila da govori o tome. O operaciji nosa govorila je javno, a kako je rekla, nos je morala da operiše prvenstveno iz zdravstvenih razloga. Sumnja se da je nos operisala čak 5 puta, ali pjevačica to do sad nije potvrdila, ali ni demantovala.


"Kada smo već kod operacija, došlo je vrijeme da vam kažem i potvrdim iz prve ruke sve stvari vezane za isto, koje ne znate. U životu na sebi nisam radila ni jednu plastičnu operaciju, sem operacije nosa koji sam prvi put slomila sa 14 godina. Sa 14 godina nisam mogla da se operišem jer su se kosti lica još uvijek razvijale pa sam morala da sačekam. Što sam učinila u 21. godini", napisala je Emina prije nekoliko godina na Tviteru i demantovala da je operisala usne.


"Moje usne su potpuno prirodne i pune. Mama bi mi često govorila da su najljepše što imam na sebi. I svim tim iskompleksiranim, genetičkim mutacijama koje su same sobom nezadovoljne, moram da kažem, nažalost, majka priroda na meni nije štedjela", napisala je pjevačica kada je odgovarala na negativne komentare.

Emina je tada otkrila da je morala da odreaguje na tračeve jer ne bi željela da mlade djevojke, misleći da se ugledaju na nju, odu pod nož. Emina je kasnije sve ove izjave obrisala i ostavila samo jedan svoj komentar:


"Ovo sam napisala za sve vas koji me volite i podržavate, pratite i čuvate. Da znate ko je Emina Jahović i kako se do toga dolazi".

Emina je nedavno promovisala svojih kozmetičkih proizvoda u jednom prijestoničkom klubu, a njeno pojavljivanje je izazvalo veliku pažnju javnosti, koja je istakla da je pjevačica premršava.

"Razumijem ljude koji se šokiraju kada me vide ali ja volim što sam mršava, to je moj izbor, dobro se osjećam. Meni ne stoji da sam punija, nisam od onih žena uz koje ide višak kilograma", rekla je tada Emina.

.

.

.

.

.

Izvor: Mondo.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.