x

Emina Jahović prvi put o razvodu: Mnogo sam plakala, sudija je htio odložiti suđenje!

Iako je Emina Jahović u februaru otvorenim pismom potvrdila da se razvodi od Mustafe Sandala, pjevačica je prvi put otvoreno progovorila o razvodu pred kamerama i otkrila da je sve teško podnijela te da je njihov brak bio u krizi pune dvije godine prije nego što je vijest dospjela u medije ...

- Razveli smo se 6. juna i bilo je jako teško. Ta kriza je trajala jako dugo, ali to mediji nisu znali, dobro smo čuvali to, najviše zbog djece... Ljubav je dugo trajala, znamo se 14 godina, i koliko je trebalo da se sve to stvori, valjda je toliko trebalo i da se raspadne. Nažalost, završilo se, ali smo u super odnosima i ostali smo jako dobri prijatelji - izjavila je Emina u emisiji "Amidži šou".


Osim toga, priznala je da joj je dan razvoda i danas jako bolna tema i da rijetko priča o tome, kao i da zbog obaveza nije imala previše vremena da tuguje.


- Prošlo je, ali dan razvoda je bio katastrofalan za mene, iako sam se za to spremala skoro spremala dvije godine. I fizički i psihički. Mnogo sam plakala kad sam ušla na suđenje, i on je tugovao, vidjela sam da mu nije bilo lako. I kad se sjetim toga, ne volim mnogo da pričam. Bilo mi je jako teško, počela sam da plačem, sudija je tada rekao: "Molim te, prestani da plačeš, inače će odložiti suđenje, misliće da je u pitanju pokajanje"... Ali to nije bilo pokajanje, već puštanje svega toga je jako teško - prizanala je pjevačica tužnim glasom.


Emina i Mustafa nastavili su svoj život i krenuli svako svojim putem, a pjevačica je otkrila da su sada u odličnim odnosima.


- Kao brat i sestra smo! (smijeh) I tu sam vidjela da se ljubav zapravo ugasila. Godinu i po dana nisam živjela sa Mustafom, djeci je bilo jako teško... Nekako su ćutke to podnijeli, i imam utisak da je bolje što je bilo sad nego kasnije. Mnogo je bolje nego trpjeti nešto što se završilo. Mnogo je bolje staviti tačku. Ne dajem savjet ženama da se razvedu, nego mislim da je bolje kad nešto ne može da se popravi staviti tačku nego nastaviti agoniju - poručila je Emina.


(Informer)

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top