x

Emir Kusturica o Jali i Bubi: Liče na mudžahedine koji su užasno popularni zahvaljujući prostakluku koji šire!

Emir Kusturica gostovao je u emisiji "Pressing" na televiziji N1 gdje je u jednom trenutku razgovora voditelj citirao njegove nedavno izgovorene riječi - da su "Srbi narod koji je najveći proizvođač zabluda o sebi".

Slavni reditelj odmah je potvrdio da to jeste rekao, a onda je objasnio i zbog čega, dodavši i primjer kojim je obrazložio svoje riječi.

- Tako je. Niko nije prihvatio "ajfon" od Srba, mi ga prihvatamo kao i ovu novu muziku koju je vaša kompanija nedavno potpisala sa ovom dvojicom tipova koji liče na mudžahedine i koji su vrlo popularni, a čiji su stihovi zapravo zamjena... - počeo je Emir, koji je potom bio prekinut od strane voditelja Jugoslava Ćosića kojem je "zaparalo uši" to što je Emir spomenuo njihovu kompaniju, a istakao je i da ne zna o kome Kusturica govori.


- Govorim o ovoj dvojici repera koji su zapravo postali užasno popularni zahvaljujući prostakluku koji se širi neviđenom brzinom, a on otprilike glasi: "Ona voli "bmw", ona voli "audi", ona voli dolare, ona voli eure, ona voli separee" - nastavio je Kusturica.

- U narodnoj muzici nije bilo tako prostih, zato što je bila Marina Tucaković koja je pjesnik, za razliku od ovih - rekao je Kusta.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Telegraf.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.