x

Emotivna ispovijest Branke Lazić: Darkova mama ispričala šta se zaista dešava u bolnici, koji snimak je njenom sinu pokazala Ana Sević, a na ovo se zamalo rasplakala!

Branka Lazić kaže da je isplakala sve suze ovog svijeta dok njen nasljednik nije prestao da bude životno ugrožen. Sada se raduju prinovi i vjeruju da više neće plakati, makar ne od tuge.

Pjevač koji se nakon saobraćajke, od 23. oktobra nalazi na intenzivnoj njezi u KBC Zemun, od prvog dana mogao je da vidi isključivo i samo majku Branku Lazić. Ona se u emotivnoj ispovijesti osvrnula na proteklih mjesec dana, najtežih u njenom životu, i otkriva kako se pjevač osjeća, naročito nakon vesti da će dobiti drugo dijete. Branka se nada da je težak period iza njih.


- Dosta je plakanja, kako mog tako i Darkovog. Došao je kraj plakanju. Sada je red da malo budemo sretni. Darko se dobro osjeća.

Hoće li novogodišnju noć provesti u bolnici?

- Ne vjerujem da će provesti u bolnici. Mislim da će tada već biti u banji na liječenju, mi se svi nadamo da će tako biti. Ipak, ljekari o svemu odlučuju. Zahvalni smo im kako brinu o našem Darku.


Koliko ste suza isplakali za sve ovo vrijeme?

- To ne mogu da vam opišem. Dokle god njemu nije bilo stabilno stanje, ja sam plakala. Ne može riječima da se opiše.

Koliko je teško majci da ostane jaka kada vidi da joj sin leži u bolničkoj postelji, a prognoze su neizvijesne?

- To je strašno. To je jedina riječ koju mogu da upotrijebim. Vjerujem da je tako sa svakom majkom koja bi vidjela svoje dijete u bolničkoj postelji.



U kom ste se trenutku tokom ovih mjesec dana najviše uplašili za njegov život?

- Bilo je momenata... Pogotovu u početku, bilo je strašno. Sada ćete me rasplakati...

Da li sada više brinete o Marini i štitite je od stresa, budući da je trudna?

- Podjednako brinem i za Darka i za nju. Štaviše, jedno vrijeme nismo htjeli da je vodimo svako jutro u bolnicu, što zbog medija, što zbog toga da se ne bi nervirala i potresala. Onda je ona mene zvala i stalno me pitala kako je Darko. Uveče dolazi kod njega da ga obiđe. Brinemo veoma o njoj, ipak je u drugom stanju. Ne bih voljela da se bilo šta dogodi.


Darko je sada bolje, ima li želje šta bi da jede?

- Tražio je da jede sutlijaš, griz, supe, paradajz čorbu... Sve sam mu donijela. Sada je već počeo da jede meso, dinstanu teletinu, to mu prija.

Da li mu nedostaje kćerka Lorena, koju ima iz braka sa Anom Sević?

- Naravno da mu nedostaje. Rekao mi je da je jedno veče bila Ana i pokazivala mu je Lorenin snimak. Bio je tako srećan. Ana ju je snimala i Darko se smijao kada je vidio snimak.


Ko vam se od njegovih kolega javio da pita za Darkovo stanje?

- Javljaju se njegove kolege, znam da se Andreana Čekić javlja, kao i Mira Škorić. Ipak, ne bih voljela da ovom prilikom nekoga propustim.

Policijski izvještaji govore da je Darko vozio sa 1.39 promila alkohola u krvi i bez dozvole, kako to komentarišete?

- Ne znam, stvarno. Pročitala sam isto što i vi. To nam od policije niko nije rekao. Vjerovatno je da jeste vozio pijan. Ne mogu sada da kažem da moje dijete nije pilo, vjerovatno da jeste. Koliko sam mu samo puta rekla da to ne radi. Kada sjedne sa društvom i počnu da se vesele, ode dalje...


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.