x

otkrila sve što joj se dešavalo

Emotivna ispovijest Maje Marinković: Bila sam bez para, htjela sam da zadržim Janjuševo dijete, a sada sam psihički uništena!

Maja Marinković je u šokantnoj ispovijesti otkrila sve o ab.rtusu, Marku Janjuševiću Janjušu i svemu što joj se dešavalo.

"Da istina je, ja sam ab.rtirala. Meni je iskreno teško da pričam o ovome ali ću sada reći sve."

"Janjuš i ja smo se rastali na Super finalu poslije onog njegovog incidenta sa mojim ocem. U jednom trenutku sam riješila da uradim test na trudnoću pošto mi je kasnila. Nisam očekivala da će rezultat biti pozitivan. Sa mnom je bila i moja drugarica Ana Bulatović koja sve to može da potvrdi. Ja u tom trenutku nisam htjela da imam kontakt nikakav sa Janjušem zbog cijele situacije sa mojim ocem. Uradila sam test i test je bio pozitivan. Bila sam šokirana, nisam znala šta da radim, počela sam da plačem. Poslije par sati sam rekla Ani da ga pozove pošto ja nisam htjela da imam nikakvu komunikaciju sa njim da bismo vidjeli šta ćemo", kaže Maja.


Napominje da je jedva nekako uspjela da dođe do njega.

"Kad je čuo o čemu se radi on je rekao – važi, važi javiću se. Ali on je već sutra promijenio broj telefona. Pokušavala sam na sve načine da dođem do njegovog broja jer ipak je to dijete zajedničko. Nisam ga sama pravila. Došla sam do njegovog broja telefona, okrenula sam ga ali on nije želio da se vidi sa mnom. Pokušala sam da ga ubijedim još preko jedne drugarice da se vidimo kako bismo vidjeli šta ćemo da radimo", rekla je Maja i nastavila:


"Jedna osoba, kojoj ne želim da spominjem ime, uspjela je da dogovori moj i njegov sastanak. Našli smo se nas troje i on mi je tada rekao da njega moja trudnoća apsolutno ne interesuje. On sada u Zadruzi plasira priču kako je on meni rekao da rodim, što nije istina. To što on priča da je rekao kako će sve priuštiti tom djetetu je laž. Janjuš je rekao – ako želiš da nam dijete bude Željko Kulić ti ga rodi. On dakle ponižava tuđe dijete što je ružno jer je i sam otac ženskog djeteta. Bio je u fazonu da ga ne interesuje to, baš je bio grub prema meni, a ja sam psihički uništena."


Napominje kako joj je Janjuš rekao da je do 9. mjeseca neće viđati.

"Pošto sam zbog kazni izašla iz Zadruge bez honorara nisam željela da govorim svom ocu o tome, bila sam bez novca u tom trenutku, samo sam željela da on plati taj ab.rtus. Druge opcije nije bilo. Ja sam željela da sačuvam to dijete jer sam ja Janjuša toliko voljela da je to bilo bolesno. Ali on nije želio da čuje. A ja nisam imala drugu opciju. Najviše me je povrijedilo to što je on znao da ja idem na ab.rtus, a on se noć prije slika sa Anom Korać i njenim psom i govori kako je to njihov sin, dok za moje dijete neće da čuje. To ni najgori monstrum ne može da uradi. Ja se iskreno nadam da Ana to nije znala jer ipak je ona žensko i sutra treba da bude majka", rekla je ona za "Avaz TV".


Govoreći o Filipu Caru, Maja kaže da su se oni čuli i vidjeli kada se vratila sa mora.

"Poslije toga sam otišla na more a kada sam se vratila Filip Car i ja smo se čuli, počeli smo da se družimo i to je preraslo u emotivni odnos. Provodili smo 40 dana svaki dan zajedno prije nego što je on ušao ponovo u Zadrugu. On mi je pomogao da prebrodim taj period", rekla je ona.


O ulasku u Zadrugu 5, Maja kaže:

"Kad uđem sa Janjušem neću imati nikakav odnos, a što se Filipa tiče mi jesmo u nekom emotivnom odnosu i nadam se da će me ispoštovati i da neće napraviti grešku. Ali ako napravi, ja tu ne mogu ništa. Ja da pravim scene i da se ponašam kao što sam se ponašala - nema šanse."

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.