x

Emotivna objava Đulkice Sakić: Poželim da sve ostavim i dođem kod tebe na to bolje mjesto!

Sinan Sakić preminuo je rano ujutru,1. juna 2018. godine, u 62. godini života. Pet mjeseci od pjevačeve smrti njegova porodica i dalje ne može da se pomiri sa tim da ga nema, pa su emotivne objave učestale na profilima njegove djece, naročito kćerke Đulkice i sina Alena.

Đulkica Sakić Amzić, Sinanova kćerka koja živi u inostranstvu, na Instagramu se sada oglasila emotivnom porukom, objavivši fotografiju na kojoj Sinan sjedi za klavirom, te jednu na kojoj se smije.

– Poželim da te vidim. Poželim da te zagrlim. Poželim da ti kažem “volim te, tata”. Kada bih mogla samo da dobijem šansu da čujem tvoj najljepši glas. Poželim tvoj mio i prelijep osmijeh, poželim naš razgovor, pogotovo onaj gdje mi ispričaš sve šta te muči i šta te boli…


Poželim da me pozoveš i kažeš “gdje si mala”, ali na žalost svi mi kažu on je sada na nekom boljem mjestu, a niko ne shvata da ja znam da je njemu najbolje bilo sa nama i kada smo bili tu svi, na kakvom boljem mjestu.


Poslije tebe je sve tužno, i sve naopako, ti bi to sve znao popraviti sa jednom rečenicom. Poželim da ostavim sve i dođem kod tebe na to neko bolje mjesto. Toliko mi nedostaješ, toliko je prazno sve oko mene. Fališ mi jedini moj, matori moj –napisala je Sinanova kćerka.



(Express)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.