x

Ermina šokirala javnost svojim priznanjem: Moji roditelji mrze pravoslavce zato su protiv veze sa Banetom!

U Imaginarijumu je nastao opšti haos kada je ušla Jasmina Čolak, Banetova mama, i iznijela svoje mišljenje o Ermini Pašović. Ermina je bježala po imanju i pravdala se svim cimerima da nije istina šta Jasmina priča, te da je došla sa ciljem da odvoji nju i Baneta.

Pašovićeva je u razgovoru sa Stefanom Miloševićem otkrila da je rijaliti "Zadruga 3" ispod nivoa njenoj porodici, a isto tako je i šokirala javnost kada je šapnula zadrugaru razlog zbog kojeg je njena porodica protiv Čolaka.

- Moja cijela porodica je na nivou i ima ime, drži do sebe, njima je sve ovo i moj ulazak ispod nivoa, oni su protiv Baneta, prvenstveno zbog pravoslavne vjeroispovijesti. Moji roditelji mrze pravoslavce, zato su protiv veze sa Banetom - šokirala je Ermina i rekla Stefanu kako Jasmina navodno zna za to, a potom mu ispričala kako je tekao razgovor između njih dvije.

- Pa kakva će vam onda tamo biti podrška, kako ćete vi živjeti zajedno ako je tvoja porodica protiv mog sina - pitala ju je Jasmina.


- Nikakva - navodno joj je odgovorila Ermina.

Međutim, Pašovićeva je nakon ulaska u rijaliti rekla Banetu da imaju podršku kao par od njenih najbližih, što je Jasmina odmah po dolasku demantovala.

Nakon toga Ermina je Stefanu otkrila još jednu zastrašujuću stvar, a to je da se ona u suštini stidi Baneta.

- Neću da pričam, ne smijem da spominjem moju porodicu, ali mene je bilo sramota da me napolju neko vidi sa njim, bilo me je sramota kada mi je prišao jer je to jedan Bane Čolak, lažov, jurio me je dvije nedjelje - rekla je ona.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.