x

otkriveno

Estradna tajna koja je čuvana decenijama: Čuveni srpski pjevač sil.vao djevojku, a njegovu kaznu izdržao Ljuba Zemunac!

Jordan Antonić, bivši komandir straže u Okružnom zatvoru otkrio je estradnu tajnu koja je godinama čuvana. Naime, on je progovorio o pjevaču sil.vatelju koji svoju kaznu nije nikada odslužio.

Ljubomir Magaš poznatiji kao Ljuba Zemunac važio je za žestokog momka beogradskog asfatla. O njegovom životu i danas, tri decenije nakon njegovog ub.stva, ispredaju se razne legende, ali i iznose do sada nepoznate činjenice. Ljubi boravak iza zatvorskih rešetaka nije bio nepoznanica, a sada je otkriveno i zbog čega je drugi put bio u Centralnom zatvoru.


"Ljuba je iz "Spuža" doveden u "Centralni zatvor. Tad smo čuli da dolazi Ljuba Zemunac zbog sil.vanja. Ali kako su tada pričali nije sil.vao on nego Bora Spužić Kvaka, ali je Ljuba to preuzeo na sebe", rekao je Antonić u emisiji "Goli život".

O ovoj temi se nije javno govorilo, već je pjevač maltene do zadnjeg dana pjevao i snimao pjesme.


Podsjetimo, Bora Spužić Kvaka bio je poznati jugoslovenski pjevač. Objavio je više od 20 albuma, i oko 16 singlova. Učestvovao je na brojnim festivalima, a muzikom se bavio aktivno sve do 1996. godine. Naredne, 1997. doživio je moždani udar, oduzela mu se cijela desna strana tijela i moć govora. Pjevač je preminuo 2002. godine u Požarevcu.

.

.

.

.

Izvor: Srpski telegraf

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.