x

Estrado, gledaj i uči: Mirza Šut novom pjesmom za sve koji su iznevjereni u ljubavi naježio naciju! Bez golotinje, autotjuna, ali su tu nevjerovatne emocije! (VIDEO)

U svijetu autotjuna, spotova sa golotinjom, dovoljno je da se pojavi jedan Mirza Šut i svojim moćnim glasom pokaže šta je kvalitet. Sve što je bilo potrebno za dobar hit Mirze Šuta jesu njegovi glas i emocija, koji u spoju kidaju dušu, kao i tematika u kojoj će se mnogi prepoznati. Pjevač je premijerno predstavio pjesmu "Nisi više moj anđeo", a svojim emotivnim izvođenjem izaziva erupciju emocija u vama, tako da nećete ostati ravnodušni, naročito vi koji ste nekada bili iznevjereni. 


Malo je reći kako je Mirza Šut izazvao pozitivne komentare po objavljivanju nove pjesme, a većina njih odmah se prepoznala.

Iznevjereni, slomljeni u ljubavi, prevareni... Kada izgubite anđela kojeg ste voljeli na taj način da se promijeni prema vama i da to nije osoba kakvu ste zavoljeli, onda itekako budete povrijeđeni, a upravo o tome govori nova pjesme Mirze Šuta.  

Šut je u novu numeru uložio dosta truda, a samom projektu se ozbiljno posvetio, pa je pjesmu radila iskusna ekipa WS Music Studio. Spot je radila ekipa Invenio Films-a. Tekst je radio Tešo Mrkonjić, produkciju i aranžman Kenan Fejzić Ćina, kompozitor je Josip Matić.

Zapratite Mirzu putem njegovih društvenih mreža:

https://www.facebook.com/Mirza.Sut.Official/

https://www.instagram.com/mirzasutofficial/


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.