x

Evo čime je Marko Miljković stvarno kupio Anabelu: Pričalo se da nije mogla očima da ga gleda, a evo kada im je svanulo!

Marko Miljković u dobrim je odnosima sa majkom njegove djevojke i ne krije koliko ga to čini sretnim. Par se pojavio na jednom prijestoničkom događaju pa otkrio da je za sve bila zaslužna - dobra musaka.

"Anabela i ja smo riješili sve nesuglasice, čak i 'cirkamo' ponekad zajedno (smijeh). Kupio sam Anabelu jednom dobrom musakom (smijeh)", izjavio je ona, a Luna se s ponosom nadovezala: "Marko nas je iznenadio nedavno jednim ručkom. Sjedili smo svi zajedno, ručali, pijuckali, uživali..." rekla je ona.

Inače Luna i Marko, iako već devet mjeseci zajedno, ne planiraju prinovu niti bilo kakve druge velike korake.

"Ne razmišljamo u tom pravcu, nemamo vremena za to. Marko je možda spreman, ali ni on nigdje ne žuri, godine nisu bitne. Kad nije vrijeme, nije vrijeme. Vidjela sam da otkad su se Ana i David vjerili, naši fanovi stalno pišu da trebamo i mi! Mi nigdje ne žurimo, nama je lijepo ovako i ništa ne silimo", izjavila je Đoganijeva.


Otkako su napustili "Zadrugu", skoro da nesuglasice i nemaju.

"Ima kompromisa, mora da postoji povjerenja, pogotovo u mom poslu, imamo super otvoren odnos, ne ljubomoriše mi nikada. Ni on meni ni ja njemu - ne zagledamo u telefon! Ne znamo ni šifre, nema potrebe za tim. Sigurna sam da ništa ne bih našla. Najduža svađa sad nam je trajala možda sat vremena", otkrila je ona, a Marko je dodao:

"Mnogo bolje se slažemo napolju. Ubacivali su nam neke koskice, a sad se slažemo mnogo bolje. Više sad imamo rasprave, nego neke svađe, ali to se rješava mnogo lakše i brže", zaključio je on. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.