x

otkrili emocije

Evo kako se Dalila i Dejan osjećaju nakon razvoda!

Nakon što su Dalila i Dejan Dragoejvić potpisali papire za razvod braka, ona je sjela na kauč pa je Marku Đedoviću otkrila kako se zapravo osjeća:

- Malo mi je bilo teško kad sam vidjela tatino ime, ali mi je ovako isto - rekla je Dalila.

- Samo sa ovime odeš i promijeniš podatke u dokumentima - rekao je Đedović.

- Ma to ću kad izađem, nego što moram u Bugojno da idem...Imam ja porodicu, mama mi je tamo ostavila plac, ali je ona u Njemačkoj - rekla je Dalila.


- Svaki sljedeći put ćeš lakše - našalio se Đedović sa Dejanom.

- Koliko imaš godina? 21? Ja se tad već oženio. Radi čuka, ali dobro - dodao je Dejan.

- Đedoviću, koliko razvoda imaš iza sebe? - šalila se Sandra.


- Sad si dečkić, jadan mali Deki - dodao je Đedović.

- Čudan je osjećaj. Da nije bilo ovih posljednjih par dana, bilo bi mi mnogo teže. Kad je vidim bude mi muka, scene koje je uradila, sve što je izgovoreno. Neću da je sretnem poslije rijalitija, ja da se ganjam, ma nosi se - rekao je Dejan.


Nakon što su Dejan i Dalila potpisali papire za razvod braka, Dejanu su zadrugari prilazili i čestitali mu. Tom prilikom mu je prišla i Tara Simov:

- Jel bar neko olakšanje - pitala je Tara.

- Nemam pojma čudan neki osjećaj - rekao je Dejan.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


zdravo ovo je moja priča! Bila sam sedam godina u braku bez djeteta, zbog čega se moj muž počeo čudno ponašati, u zadnje vrijeme dolazi kući i više ne provodi vrijeme sa mnom i rekao je da želi razvod. Tako sam postala jako tužna i izgubljena u životu jer mi je doktorica rekla da ne postoji način da zatrudnim to mi stvarno zagorčava život. sve dok nisam naišao na prijatelja koji mi je s interneta pričao o DR Alabi kako je pomogao mnogim ženama sa sličnim problemima kroz koje sam ja prolazila pa sam ga kontaktirala na:([email protected]) i objasnila mu je sve mi je rekao trebao biti osiguran prije nego što je mogao baciti čaroliju na ponovno okupljanje kako bi vratio mog muža, što sam i učinila, a on je poslao snažnu molitvu koju sam morala izgovoriti usred noći dok je bacio čaroliju ljubavi. Bilo je čudo 24 sata kasnije moj jedini muž mi se vratio i ispričao se za sve što je učinio i rekao mi da je u potpunosti spreman podržati me u svemu što želim, brzo nazovi DR Alabu i reci mu što se događa trenutak i također mi je pripremio i poslao biljni lijek za koji je rekao da će izliječiti svaku neželjenu bolest ili infekciju koja me spriječi da zatrudnem i potom me uputio kako da ga koristim prije susreta sa svojim mužem. Evo nakon korištenja ove autohtone biljke i korijena, nekoliko tjedana kasnije počela sam osjećati znakove trudnoće svuda po sebi, bila sam stvarno trudna i upravo sam rodila dječaka u 1 mjesecu. Kunem se da će cijeli svijet saznati za DR Alabu jer je spasio moju vezu i koji mi također daje djecu koju danas mogu s ponosom zvati svojom. Za svaku ženu koja misli da je to nemoguće, evo prilike da se nasmiješi i donese sreću svojoj obitelji, ljubazno kontaktiraj DR Alabu putem e-maila na: ([email protected]). Ili ga WhatsApp/Viber putem +1(425) 477-2744, On je doista Bog poslan da donese izgubljene ljubavnike i donese sreću..