x

Evo ko je novi dečko Aleksandre Subotić: Zbog ovih podataka David će odlijepiti!

Aleksandra Subotić je po povratku u rijaliti nagovijestila da je napolju čeka novi dečko i da je bivši vjerenik David Dragojević ne zanima. Kako mediji saznaju, radi se o četrdesetogodišnjem Novosađaninu V. A., sa kojim je učesnica rijalitija uplovila u vezu samo dviije nedjelje nakon što ju je vjerenik javno prevario.

Kako naš izvor kaže, riječ je o opasnom momku kojeg Subotićeva godinama poznaje i samo je bilo pitanje vremena kada će završiti zajedno.

- Aleksandra i njen novi dečko upoznali su se prije nekoliko godina dok je on organizovao obezbjeđenje u beogradskim i novosadskim klubovima. Ona je tada izlazila svake večeri i brzo su počeli da simpatišu jedno drugo. Ništa ozbiljnije se u tom periodu među njima nije desilo, budući da je tada bila očigledna razlika u godinama, ali je oduvijek postojala hemija. Povremeno su se dopisivali na društvenim mrežama, ali to je prestalo kada je ona započela vezu sa Davidom - priča izvor i otkriva da Aleksandra i njen novi dečko nisu bili u kontaktu sve dok je vjerenik David nije javno prevario.


- V. A. je nekoliko puta pisao Aleksandri dok je bila sa Davidom, ali ona nije odgovarala na poruke. Nisu se čuli tri godine, sve dok mu malo nakon što ju je David prevario nije lajkovala fotografije na Instagramu. On je to shvatio kao zeleno svjetlo, poslao joj je poruku i posle nekoliko dana dopisivanja našli su se na ručku - kaže izvor i dodaje:

- Budući da se Aleksandra preselila u Novi Sad i da žive veoma blizu jedno drugom, po cijeli dan su provodili zajedno, a on joj je bio podrška kada joj je bilo najteže. Na kraju su shvatili da su jedno za drugo i riješili su da započnu vezu - kaže izvor i navodi da je Subotićeva izabrala jednog od najopasnijih momaka u Novom Sadu.


- U Novom Sadu se svi znaju, a V. A. važi za jednog od najžešćih momaka. On se po svemu, ali apsolutno po svemu, razlikuje od Davida Dragojevića. V. A. je visok, krupan i mišićav i može Davida u zubima da nosi. Oduvijek se kretao među opasnim društvom, vozio bijesne automobile i bio u društvu najboljih riba. Iako ima 40 godina, nikada se nije ženio i živi život kao na traci. Bavi se mutnim poslovima, radio je u Beogradu kao šef obezbjeđenja i godinama je imao biznis u inostranstvu. Niko nikada nije pitao čime se tačno bavi, ali to sigurno nije ništa legalno, s obzirom na to koliko ima stanova i automobila - priča izvor i ističe da je Aleksandri novi dečko postavio nekoliko uslova.


- Kada su započeli vezu, Aleksandra je objasnila da joj treba prostora i da sa njom mora polako poslije svega što joj je bivši vjerenik uradio i javno je prevario sa Anom Korać. On se sa tim složio, ali joj je postavio nekoliko uslova kada mu je saopštila da će ući u „Zadrugu“. Zabranio joj je da pretjerano komunicira sa bivšim i da ulazi u svađe, kao i da ostaje sama sa Davidom. Njena ideja da se vrati unutra mu se nikako nije dopala, ali je na kraju popustio u strahu da je ne izgubi. Obećao joj je da će je štititi i da će kada izađe živjeti kao princeza, samo ako ostane dosljedna i ne vrati se Dragojeviću. Kako se čini, Aleksandra se dobro drži u rijalitiju i svjesna je da je V. A. odlična prilika i čovjek koji može mnogo da joj pomogne - zaključuje izvor.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.