x

Mnogi će se iznenaditi

Evo ko od članova žirija Zvezda Granda prati koga na Instagramu!

Počelo je snimanje ovogodišnje sezone takmičenja Zvezde Granda, a izmjene u sastavu žirija izazvale su najveću pažnju javnosti.

Ono što je obi0jležilo sam početak snimanja jeste iznenadna odluka pop zvijezde Jelene Karleuše da napusti spomenuto muzičko takmičenje.

Ovaj Jelenin potez bio je danima u centru pažnje, baš kao i saopštenje produkcije da je novi član ni manje ni više nego folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Na snimanju prve emisije ovogodišnje sezone, novinarima, a i javnosti najzanimljiviji bili su komentari ostalih članova žirija na Jelenin odlazak, ali i Cecin dolazak.


S obzirom na to da je Jelena veoma dobra Marijina prijateljica, najzanimljiviji je svima bio prvi susret Šerifovićeve i Ražnatovićke.

Niko od njih ni za koga od članova nema ništa sem riječi hvale, ali šta govore njihovi Instagram profili?

Ko koga prati na Instagramu?


Marija Šerifović

Pjevačica i dalje prati svoju prijateljicu Jelenu Karleušu, ali od sadašnjih članova među njenim prijateljima na Instagramu je samo još Ana Bekuta.

Ana Bekuta

Ana prati Mariju, Đorđa Davida i Viki Miljković, a zanimljivo je da Ceca nije na ovoj listi, kao ni Snežana Đurišić koja nju, za promjenu, prati.

Snežana Đurišić

Đurišićeva u svojoj listi pratilaca na Instagramu ima Cecu Ražnatović, Viki Miljković, Anu Bekutu, Đorđa Davida i Mariju Šerifović. Ona  ima cijeli sastav žirija Zvezda Granda na Instagramu.


Svetlana Ceca Ražnatović

Foilk zvijezda prati svoju kumu Viki Miljković, a osim nje na listi joj je još samo Snežana Đurišić.

Aleksandar Milić Mili

Poznati kompozitor na Instagramu ima nalog Miligram, a od kolega iz Zvezda Granda prati Snežanu Đurišić, te Dragana Stojkovića Bosanca.

Đorđe David

Pjevač koji je poznat kao neko bez dlake na jeziku prati sve svoje kolege iz žirija, ali ne i Svetlanu Cecu Ražnatović.


Dragan Stojković Bosanac

Bosanac na zvaničnom Instagram profilu prati sve - Snežanu Đurišić, Mariju Šerifović, Anu Bekutu, Cecu Ražnatović, Viki Miljković, Đorđa Davida, Milija.

Viki Miljković

Pjevačica prati Mariju, Anu, Cecu i Đorđa.

.

.

.


Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.