x

Evo sad ti kažem, trudna sam: Mina šokirala Mensura, stiže prinova!

Ljubavni par u "Zadruzi" Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić imaju i te kako turbulentu vezu, te su njihove svađe postale skoro svakodnevne. Sinoć je ponovo došlo do manje rasprave između njih, te su kasnije pričali i o tome kako bi Mensur reagovao kada bi saznao da je Mina trudna.

Mina je tokom emisije "Pitanja novinara" istakla da za sada ne planiraju bebu, a ona su njih dvoje se izvodili i razgovarali o budućnosti.

- Ne poznajem te dovoljno dobro. Nismo nikada izašli zajedno, ne znam kako se ponašaš. Drugačije je ovdje, drugačije je napolju. Znaš kakav sam ja napolju? Ja ne mogu sada da te pustim na odmor, a da ne pomislim da li ćeš se ti pohvatati tamo s nekim. Ti si varala, rekla si mi sama da si prevarila - rekao je Mensur, na šta je Vrbaški istakla da se dosta promijenila zbog njega.


- Ja slušam sve! Sve sam izmijenila. Kao da ja nisam svjesna svojih grešaka. Ja hoću da se mijenjam, ja sam se promijenila i to je to - rekla je Mina.

- Ja ne mogu tebe da promijenim, to je poenta to što ti kažeš da hoćeš sama da se promijeniš. Ti znaš kako voliš sve da vidiš, da odmjeriš, ali ne kažem da gledaš... Testiraj sebe, vidi da li ti se javlja ne znam ni ja šta dok imaš vezu. Kapiraš? - rekao je Mensur.

- Evo, vidjećeš moju ljubomoru. Ja mogu da budem ljubomorna i ne moram. Isto kao što mogu da budem zaljubljena i da prekinem svoje emocije. Hoćemo da pravimo bebu - rekla je Mina.


- Nećemo! Pravićemo, ako budemo... - izjavio je Mensur, ali nije završio rečenicu.

- Šta bi uradio da se ispostavi da sam trudna? Evo kažem ti, trudna sam - rekla je Mina.

- Pa, prihvatio bih, ljubavi. Meni je jako čudno da govorimo sada o tome. Normalno da bi beba bila lijepa na tebe i zgodna na mene - rekao je Mensur.

- Evo, kažem ti, trudna sam - izjavila je Mina.

- Pa prihvatio bih. Znaš šta je bilo na početku, vadi i prskaj na drugu stranu. Ljubavi, to su prirodne stvari. Sutra kada bih ti rekao: "Mina, ugasi Instagram, da li bi ugasila?", šalim se za Instagram - nastavio je Mensur.


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.