x

najnovija vijest

Evo šta se dešava sa Zoranom Marjanovićem u zatvoru!

Zoran Marjanović, koji je 22. jula vraćen u pritvor pošto ga je Viši sud u Beogradu osudio na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora zbog ubistva supruge, pjevačice "Granda" Jelene Marjanović, izašao je iz izolacije i prebačen je u grupnu ćeliju u Centralnom zatvoru!

Marjanović, kako piše Kurir, ima trojicu cimera, s kojima provodi 24 sata dnevno, a jedan od njih osumnjičen je za pljačku.

- Marjanović je nedavno prebačen u redovan smještaj, pošto je prošao preventivni karantin kroz koji prolaze svi oni kojima je određen pritvor. Sada je u sobi sa još tri osobe - potvrdio je izvor Kurira.


On otkriva da je Marjanović najpoznatiji među cimerima, odnosno da ostala trojica nisu poznata javnosti.

- Među njima nema nikakvih problema. Marjanović nema nikakve posebne zahtjeve, poštuje kućni red i skroz se normalno i uobičajeno ponaša - dodaje naš sagovornik.

Vrijeme iza rešetaka uglavnom provodi čitajući knjige koje mu je porodica dostavila i priča o muzici.


- Cimere je interesovalo sve o njegovom slučaju kad je prebačen o ćeliju. Međutim, on malo govori o tome, ali često pominje kćerku, koja mu puno nedostaje. Nada se da će Centar za socijalni rad, koji treba da odluči o daljoj sudbini djevojčice, dozvoliti da je uskoro vidi. Ostavlja utisak da vjeruje u to da će se uskoro ponovo naći na slobodi, jer i dalje ponavlja da nije ubio suprugu - dodaje naš sagovornik.

Najpoznatiji srpski pritvorenik, prema njegovim riječima, redovno prati vijesti i sluša šta se u javnosti govori o njegovom slučaju.


Porodica je Zorana Marjanovića već posjetila u pritvoru i donijela mu sve stvari neophodne za boravak u Bačvanskoj ulici, a stigao mu je navodno i paket. - Presuda mu, koliko znamo, još nije uručena - dodaje naš sagovornik i objašnjava da će i ona biti poslata Zoranu na adresu na kojoj je sada, kao i da će i sam moći da se žali na nju.

Podsjetimo, sudsko veće Višeg suda u Beogradu oglasilo ga je krivim za ubistvo supruge 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki u Borči. Kako je sudija navela, na osnovu izvedenih dokaza, veće smatra da je Zoran iskoristio Jelenino povjerenje, zadao joj više udaraca u glavu predmetom koji nikada nije pronađen. U vrijeme zločina, kako je sudija navela, isključio je svoj mobilni telefon, potom pozvao policiju i prijavio Jelenin nestanak, a potom učestvovao u potrazi za njom.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.