x

Evo šta se dešavalo sa Darkovom kćerkom Lorenom nakon njegove nesreće!

Na dodjeli Oskara popularnosti u Valjevu, bila je i kuma Darka Lazića, Andreana Čekić. S obzirom na to da je ona jedna od pjevačevih najbližih prijateljica, prokomentarisala je kako se Darko trenutno osjeća, pošto je napustio bolnicu i liječi se u banji nakon velike nesreće koju je doživio.

Pjevačica je otkrila sve informacije, kao i to kada će ga konačno vidjeti i šta se dešava sa njegovom kćerkicom Lorenom.


- Prvi put idem u banju da ga vidim. Dvaput sam bila u bolnici, jednom sam ga vidjela sa vrata, drugi put sam uspjela da uđem, hvala Bogu na tome.Bilo mi je jako važno da vidi da sam tu. Ovog puta ćemo provesti malo više vremena zajedno, idem i da mu odnesem jelku - rekla je Andreana vidno raspoložena zbog Lazićevog boljeg stanja.Na pitanje kako reaguje Darkova kćerkica Lorena na cijelu situaciju, kao i to da li je nešto saznala i kada će i ona konačno moći da vidi svog oca, kuma je odgovorila:


- Ona ne zna ništa o tome. Moje iskreno mišljenje je, pošto ima samo četiri godine, da ne bi trebalo da se traumira i da ga vidi dok je u kolicima. Mislim da treba da ga vidi kad stane na noge i kad to sve bude izgledalo normalno, kao što je navikla - priznala je Čekićeva.(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.