x

Evo šta se događa sa Zokijem Šumadincem poslije Zadruge!

Zoran Šumadinac je neko ko je zbog zdravstvenih problema napustio „Zadrugu“. On je otkrio kako teče njegov oporavak i šta trenutno radi u spoljnom svijetu.

– Poslije izlaska iz bolnice Dedinje dopao sam kući, a desetak dana kasnije izvadio sam konce i prva kontrola je bila više nego zadovoljavajuća. Ne dam se ja lako – otkrio je Zoki i potom dodao:

– Otišao sam malo potom do Beča. Prije par dana sam se vratio i bio sam u Vrnjačkoj Banji. Jurio sam i neke stanove. Želim da kupim jedan jedan u Banji i da tamo povremeno odem i da isperem mozak i toksine. Taj stan će svakako ostati mom sinu, pa neka dijete uživa.


Ovo bi inače bio treći njegov stan koji posjeduje, jer već ima stan u Gornjem Milanovcu i jedan na Zlatiboru.

Inače, koliko se Zoki brzo oporavio, najbolje govori to što je od prošle nedjelje počeo da radi u svojoj agenciji, a naredni vikend kreće ponovo da nastupa.

Pošto je u dobroj formi, zanimalo nas je da li se i kada vraća u „Zadrugu“.

– Što se tiče „Zadruge“ i mog eventualnog povratka, o tome ne mogu da pričam još uvijek, ali čim budem mogao, vi ćete prvi saznati – odgovorio je Zoki.

Za kraj razgovora, otkrio je svoje utiske o zadrugarima, tj. ko je na njega ostavio najjači utisak.


– Ako moram da izdvojim nekoga kao najbolju osobu od zadrugara to su definitivno Jelena Pešić i Stefan Karić, tu je i Suzana, ali i Ivana Veštica, ali one su izašle već. Ne mogu, a da ne spomenem i Jelenu Krunić. Djevojka je sasvim na mjestu i jako plemenita, ona i ja smo svaki dan mijesili hljeb za zadrugare, a ja spremao i gibanice. Opet kažem nemam negativno iskustvo kada je „Zadruga“ u pitanju – rekao je Zoki na kraju razgovora.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Nemazabranjenih.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.