x

jelena raspolaže imovinom dok ne odrastu

Evo šta sve Duško i Jelena prepisuju Niki i Atini: Postaju vlasnice nekretnina od nekoliko miliona eura!

Kao bomba odjeknula je vijest da su Jelena Karleuša i Duško Tošić odlučili da se razvedu, a pored brojnih nagađanja i radoznalosti, mnoge zanima koliko su zapravo bogati, kao i šta će dobiti njihove nasljednice.

Nakon 14 godina braka, pjevačica Jelena i bivši fudbaler Duško, donijeli su odluku da se razvedu, a starateljstvo nad djecom pripašće njoj. Kako je pop zvijezda u svom saopštenju navela, svu imovinu stečenu u bračnoj zajednici naslijediće njihove kćerke Atina i Nika.


Prije nekoliko godina bračni par je kupio vilu od Dragana Stojkovića Piksija, lociranu na Dedinju, vrijednu oko tri miliona eura, u kojoj Karleuša živi sada sa kćerkama. Inače, do tada su živjeli u luksuznom domu u Lisičjem Potoku iz kojeg se, kasnije, Karleuša odselila.


Bivši fudbaler osim što je kupio dvije nekretnine u Beogradu, napravio je i kuću u Orlovatu u mjestu gdje živi njegova mama.

Kako su njihove kćerke trenutno maloljetne, Jelena će raspolagati imovinom dok one ne odrastu, navodi Blic.


Inače, osim što posjeduje luksuzne nekretnine, Tošić je postao najplaćeniji srpski fudbaler kada je potpisao ugovor za kineski Guangdžou R&F. On je tada zarađivao pet miliona i 800 hiljada eura po sezoni. Suma sumarum, Duško je u periodu od 2015. godine, pa do 2020. zaradio oko 18 miliona i 750 hiljada eura.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.